2777
2789
عنوان

قانون جذب کائنات خدا سر شاهد بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 61 پست

نجات من در مرگ بابامو. چطوری این جذب کنم

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه از اینکه باردار بشم و با شکم حامله بچرم به شدت بدم میومد. و از اینکه یه وقت بچم پسر باشه وحشت داشتم. دانشجو بودم توی جمع دوستام گفتم کاش ازدواج که میکنم همسرم یه مشکلی داشته باشه برم از بهزیستی دختر بیارم

و دقیقاااااا همین شد

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

ما تا دلت بخواد دوقلو داریم یه سه قلوام داشتیم بیشتر ارثیه

دوقلو گفت تمام ارثی هست 

ما ۲تا ۳قلو داشتیم فانیل نزدیک بودن میدونستیم کاشتن ک خود دکتر یکی رو براشون ریداکت کرد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من همیشه از اینکه باردار بشم و با شکم حامله بچرم به سدت بدم میومد. و از اینکه یه وقت بچم پسر باشه وح ...

واقعا؟ 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

😂😂😂

من از بچگی یه رویارو مرور میکنم و حتی باش زندگی میکنیم ولی هیچی ب هیچی اینا مسخرست 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

من خیلی دلم میخواست بینیمو عمل کنم ولی ن پول بود ن شوهرم راضی میشد میگفت زیر عمل میمیری

ب همه میگفتم تابستون عمل میکنم یا سال دیگه واقعا دوست داشتم عمل کنم تا اینکه شوهرم وام گرفت نمیدونم چی شد گفت دکتر بینی سراغ داری

دیگه جور شد عمل کردم

البته اون موقع کل پول عمل ۵ تومن شد

برا خرید ماشینم همش سوار تاکسی میشدم تصور می‌کردم تو ماشین شوهرم چند وقت بعد ماشین خریدیم

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

دوقلو گفت تمام ارثی هست ما ۲تا ۳قلو داشتیم فانیل نزدیک بودن میدونستیم کاشتن ک خود دکتر یکی رو براشون ...

اونا آره با کاشته ولی ۳ قلو بدون داروهم هست ولی خیلی کم به قول شما

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

می‌دونستی قانون جذب بیست دقیقه موقع بیداری وبیست دقیقه قبل خواب جواب 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بله دقیقاااااااااا

الان راضی هستی؟ 

نمیدونم باید بگم خوشحالم برات ب ارزوت رسیدی یا ن