2777
2789
عنوان

دیگه توان ندارم

410 بازدید | 49 پست

سلام 

تراز کنکورم شد ۸۳۰۰ 💔😞

به نظرتون با این نمرات پزشکی تعهدی میتونم بیارم ؟ 

حدودا فکر می‌کنید نهایی چه ترازی بده بهم؟ 

ادبیات ۱۹.۷۵

ریاضی ۱۹.۷۵

شیمی ۱۹.۵

فیزیک ۱۹.۵

دینی ۱۹.۵

زبان ۱۹.۵

عربی ۱۹.۲۵

زیست ۱۸.۵

سلامت ۱۹

هویت ۱۶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرنمیکنم 

نه نمیاری

خصوصا اگر منطقه 1 باشی 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

منطقه دو هستم ، مطمئنی ؟ تراز نهایی چقدر میشه به نظرت؟

تراز نهاییت بین 9هزار و 10 میشه

اگر تیر بتونی تراز بالای 9 هزار واسه کنکورت بگیری قبول میشی. 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

دویست و خورده ای گاهی ۳۰۰

چطوری وقت میکردی 

بعد از هر چند تا تست تحلیل میکردی

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

اون که واسه روزانه میشه . تعهدی هم راضیم

با تراز8 هزار پزشکی نمیاری.