2777
2789
عنوان

دیگه توان ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 49 پست
انقدر هر بار خوندم نشده دیگه امیدی ندارم

میتونم بپرسم مشکلت چیه برای کنکور؟ استرس می گیری؟ مشکل مدیریت زمان داری؟ یا از نظر تستی ضعیفی؟ چون تو که فیزیک و ریاضی و شیمی نهایی رو بالا گرفتی باید بتونی توی کنکور حداقل 50 درصد بزنی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونم بپرسم مشکلت چیه برای کنکور؟ استرس می گیری؟ مشکل مدیریت زمان داری؟ یا از نظر تستی ضعیفی؟ چون ت ...

نمیدونم چرا . دردصد زیست کنکورم از ازمونام کمتر شد . اصلا موقع کنکور یجوری مغزم قفل شده بود . 

احتمالش زیاده بیاری ، باید ببینیم ترازای معدل امسال چطوریه

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

نمیدونم چرا . دردصد زیست کنکورم از ازمونام کمتر شد . اصلا موقع کنکور یجوری مغزم قفل شده بود .

بحث استرس و مدیریت زمانه احتمالا. دیگه سعی کن تا روز کنکور تمرکزتو بالا ببری و استرست رو کم کنی. 

تراز خوب میدن به نظرت ؟ اخه تا تیر چقدر میشه بالا اورد مگه 💔

عزیزم من از کنکور چیزی سر در نمیارم ولی خب اگه عالی بدی قطعا خوب میشه نمره هات عالین که بعدم الان آنقدر دانش آموز هست که حتی پاس نشدن امیدتو از دست نده عزیزم 

توروخدا؟ دعا کن تراز 9500 بده حداقل

انشاالله بهت میده ، من پارسال نمراتم اینجوری بود که عمومیا + ریاضی رو بالای ۱۹ گرفتم ، زیست و شیمی و فیزیک ۱۸ ، تراز ۹ و خورده ای داد بهم

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌