2777
2789

بچه ها من تو محل کار خیلی آدم سنگینی هستم ، پوششم هم از همه پوشیده تر می‌پوشم .  ماه‌های اول این همکارم که آقاست ، می‌رفت به صاحب کارمون می‌گفت خانوم فلانی همیشه ساکنه یا صحبت نمیکنه و دیدم مدام می‌رفت زیر آبمو میزد و هر روز یه عصاب خوردی برام درست میکرد که چند دفعه میخواستم بیام بیرون . الان نزدیک یک ساله اونجام و منو فرستادن یه شعبه دیگه ، الان بلند میشه میاد شوخیهای خیلی بدی می‌کنه . مثلا کیسه مشما رو‌میکشه رو سرم یا اینکه با آب پاشی منو خیس می‌کنه ، یا  چون بدنسازی می‌ره خیلی نزدیک میشه و میگه مثلا بیا اینجای بازوی منو بگیر ببین چه عضله داره . یا بهم میگه کمرت فلانه . هر چی هم میگم فاصله تو با من رعایت کن گوش نمیده .بنظرتون  به صاحب کارمون بگم؟ چون بگم دیگه یه جنگ عصاب میشه . راهکار بدین ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه دلیلی داره باهات شوخی کنهی بار شوخی کرد بزن تو گوشش یا سرش داد بزن

خودش می‌دونه من ازش خوشم نمیاد و صد دفعه باهاش بحث داشتم . الآنم از دست اون اومدم این شعبه باز ولکن نیست

اول منطقی باهاش صحبت کن بعد خیلی راحت به صاحب کارت بگو هیچی از آبروی خودت بالاتر و مهم تر نیست

جلوی صاحب کارم شوخی میکرد باهام ، من داشتم چایی درست میکردم ، بهش گفتم ببینم ، یعنی منظورم این بود بهش بگو خودشو جمع کنه ، انگار نه انگار