2777
2789
عنوان

روزای قبل عروسیتون چجوری گذشت

492 بازدید | 48 پست

منکه شوهرم قهره دلیلشم‌نمیدونم

جای زن و مرد عوص شده والا

دلم میخاست الان خوشحال بودیم دنبال کارامون بودیم ولی من ناراحت نشستم یه گوشه خونه ی بابام ایتا

از خونه ی خودم بدم میاد یه دو سه روزی هس کلا نرفتم مرتبش کنم

قهر دعوای شدید 

با دلخوری رفتم خرید 

سر تاج عروس و لباس عروس تو مزون دعوامون شد 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز قبلش رفتم آرایشگاه 

هم میچیدیم 

هم مو‌ هایلایت کردم 

ما قهر نبودیم 

ولی از مادرشوهرم خیلی ناراحت بودم 

چون گفته بود اقوام مرده نباید لباس عروس بپوشی 

و فرداش ی مهمونی خیلی ساده برگزار شد ک وقتی بهش فکر میکنم حالم بهم میخوره

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
قهر دعوای شدید با دلخوری رفتم خرید سر تاج عروس و لباس عروس تو مزون دعوامون شد

شاید باورت نشه حتی تا روز عروسی قهر بودیم و سرسنگین حتی تو عکسا مشخصه 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

عزیزم اختلاف سلیقه با هم فکری هم حل شدنی هستش ولی نظر یک طرفه ممنوعه چون افت زندگیه قهر اصلا بین زن و شوهر موجب کدورت و نخوت میشه بی خبری از هر جانبی باعث جدایی میشه

خیلی پر استرس و بد

همش به بدو بدو بودیم😁 منم فکر میکردم خیلی باید زیبا و رویایی باشه الان اما نبود اصلا. لباس عروسمم خیاط خراب کرده بود من فقط در سکوت گریه میکردم. تا شب قبل از مراسم زیپشم شکست مجبور شدم حلقه جاکلیدی بزنم جاش 😅

خب فکر کردنش چه فایده ای داره تو خانواده ای که راه برگشتی نیس

اگه فقط این یه بار بوده و کم پیش میاد مهم نیست ولی اگه زیاد پیش اومده خب سختت میشه 🥲 پیش مشاور رفتید؟ 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜