خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
و فرداش ی مهمونی خیلی ساده برگزار شد ک وقتی بهش فکر میکنم حالم بهم میخوره
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
قهر دعوای شدید با دلخوری رفتم خرید سر تاج عروس و لباس عروس تو مزون دعوامون شد
شاید باورت نشه حتی تا روز عروسی قهر بودیم و سرسنگین حتی تو عکسا مشخصه
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
عزیزم اختلاف سلیقه با هم فکری هم حل شدنی هستش ولی نظر یک طرفه ممنوعه چون افت زندگیه قهر اصلا بین زن و شوهر موجب کدورت و نخوت میشه بی خبری از هر جانبی باعث جدایی میشه
همش به بدو بدو بودیم😁 منم فکر میکردم خیلی باید زیبا و رویایی باشه الان اما نبود اصلا. لباس عروسمم خیاط خراب کرده بود من فقط در سکوت گریه میکردم. تا شب قبل از مراسم زیپشم شکست مجبور شدم حلقه جاکلیدی بزنم جاش 😅