2777
2789
عنوان

چند تا بچه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 69 پست
خيلی ممنونم دوست عزیزراستش ديگه امیدی ندارم خسته ام خیییلی 🥲

باید تلاش کنی، دکتر خوب پیدا کن برو حتما... خیلیا بودن با وجود مشکلات شدید ناباروری باردار شدن

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم می خواد در آینده ۴ تا داشته باشم🥲

منم خیلی دلم میخواست. الان ولی نظرم عوض شده میگم همین دوتا کافیه😂

اره شایدم ازدواج کردم نظرم عوض شد🤐😅ولی دوست ندارم مثل خودم تک فرزند باشه

قطعا بعد از تولد بچه ی اول نظرت عوض میشه. چون بچه داری خیلی سخته🥱

منم یکی دارم دومی تو راهه 

اسی چند هفتته

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بخاطر این همه خوشبختی 👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👦🏠🚗🎁🧿♥️👑🌈💴💵💶💰

هیچی 

با این گرونی نمیخوام در حقش ظلم کنم 

اینکه من چی میخوام مهم نیست یا اینکه چی دوست دارم ، مهم اینه ک وقتی یک آدم دیگه ای رو قراره ب این دنیا بیاری که خودش حق انتخابی نداره باید بتونی حداقل هارو براش فراهم کنی .

چراهرکی میگم بارداره عکس ناخنش بفرسته نمیفرسته.میترسن. بابا چیزی نیس. میخام مقایسه کنم باناخن های خودم

میدونم ربطی نداره ولی واسم مهمه .میخام ببینم باردارم.بی بی زوده.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

یکی

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.