2777
2789
از تاپیکات معلومه شوهرت مشکل زیاد داره پس نگو بقیه چیزاش خوبه تو به زندان و اسارت عادت کردی وگرنه آد ...

مممنونم ازت

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا موندی باهاش؟ این همه اذیتت کرده چه ارزشی داره که زندگی کنی باهاش؟

بخاطر بچه هام دلم نمیاد کوچیکن دخترن وگرنه این روانیه بخدا جداهم بشم نمیذاره ببینمشون

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
چیکار کنم بنظرت

ربطی به شوهرت نداره و شما نیاز به اجازه اون نداری وظیفته عروسی خواهرت بری برده که نیستی تو خونه حبست کنه اگه شما با خواهرش قهر باشی اون به خاطر شما با خواهرش قطع رابطه میکنه؟

ربطی به شوهرت نداره و شما نیاز به اجازه اون نداری وظیفته عروسی خواهرت بری برده که نیستی تو خونه حبست ...

عمرا

بخاطر بچه هام دلم نمیاد کوچیکن دخترن وگرنه این روانیه بخدا جداهم بشم نمیذاره ببینمشون

یعنی تا آخر عمرت برده یه روانی بشی که بچه هات کوچیکن؟ چرا ما زنها یاد نگرفتیم خودمون رو دوست داشته باشیم؟ مگه خودت انسان نیستی؟ به خاطر بچه هات یه آدم مزخرف رو تحمل کنی که چی؟ فکر کردی بزرگ بشن میگن مرسی که تحمل کردی؟

خدایا راضیم به رضای تو
یعنی تا آخر عمرت برده یه روانی بشی که بچه هات کوچیکن؟ چرا ما زنها یاد نگرفتیم خودمون رو دوست داشته ب ...

حالم خیلی بده

حالم خیلی بده

اول از همه قوی باش

نترس که اگه جدا بشی یا جلوش وایسی چی میشه؟ نذار بچه هات نقطه ضعفت بشن اون بچه ها یه مادر قوی میخوان نه یه مادر توسری خور

برو با یه وکیل مشورت کن برو پیش مشاور اگرم نمیتونی حضوری بری تلفنی مشاوره بگیر سعی کن یه پولی جمع کنی تلاش کن که ازش جدا بشی این زندگی به درد نمیخوره آخرش روح و روانت رو نابود میکنه 

خدایا راضیم به رضای تو

فکر کن که با جدایی چی از دست میدی؟ چی به دست میاری؟

اینقدر وابسته نباش به یه حیوون

تو یه زن قوی هستی

میتونی از پس خودت و زندگیت بربیای

بچه ها رو هم وقتی بزرگ بشن میان پیشت مطمئن باش پیش اون نمیمونن

خدایا راضیم به رضای تو
اول از همه قوی باشنترس که اگه جدا بشی یا جلوش وایسی چی میشه؟ نذار بچه هات نقطه ضعفت بشن اون بچه ها ی ...

همین الانم داغون کرده

برای خواهرت آرزوی خوشبختی کن 

شما تعهدت به دخترات باید بیشتر از خواهرت باشه 

اگر رفتن تو باعث بشه آسیب جدی ببینه زندگیت حق انجام اون رو نداری .

خواهرانه به دور از تعصب و هیجان دارم بهتون میگم .

اگر رفتی و چند سال بعد خواهرت کنار بچه هاش خوشبخت بود و تو خدایی ناخواسته زندگیت از بین رفت کینه همه رو به دل میگیری و چه بسا خواهرت بگه خودت خواستی نمیومدی مراسمم .

اون لحظه خیلی تلخه ها .....

سعی کن همین زندگی رو عاقلانه و با تدبیر بسازی .

موفق باشی .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .