2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خواهر من بزرگتر داره کاراش به تو ارتباطی نداره منم عروسک خیمه شب بازی تو نیستم ینی چی که نمیزاره بری!!!! تقصیر خودته برده ش شدی

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
یعنی به خاطر شوهرت میخوای تا آخر عمر خواهرتو نبینی؟! به اون چه که دوست بودن! واقعا منطقش غلطه بهش بگ ...

نمیدونم چکار کنم باهاش بشدت لجباز و بد دهن هن هست میترسم حتی درموردش بحرفم

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
تو برو چراباید بهش پشت کنی این نمیتونه باجناق ببینه داره بهونه میاره حسوده

نمیشه لجبازی مث بقیه مردا نیست برم بیام تا یکماه باهام لج میکنه دعوا و این حرفا خونه هم راهم نمیده حوصله جنگ بعدشم ندارم

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
اخه بعضی از همین خشک مذهبا پرده ها کنار بره ذات کثیفشون مشخص میشه

اتفاقا اصل دبنداری اینه ک متعادل باشی اینک داره صله رحم رو قطع میکنه داره زنشو زجر میده داره بقیه رو ناراحت میکنه خودش کفره 

یه صلوات میفرستی برام لطفا