2777
2789
عنوان

بازن متاهل تو رابطس

574 بازدید | 32 پست

نامزدم به جز رفتاری سمی که باهام میکنه

از ی طرفیم فهمیده ام با زن متاهل تو رابطیه اینو ی ادم مطمعن بهم گفته  بهش گفتم زیر بار نرفت گفت تو میخای بهم بزنی دنبال بهونه ای تا میام هر حرف از جدایی بزنم میگه ی کاری میکنم کسی سمتت نیا از این حرفش میترسم می دونم هرکاری از دستش برمیاد

(عقد نبستم) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم

فقط وفقط راهش اینه که کم کم ولش کنی

اگه بهش بگی تو فلانی تو بهمانی

با زن متاهل درارتباطی و اینا اون بیشتر گارد میگیره

ارتباطتو کم کم کمرنگ کن مثلا امروز اگه ده بار بهش زنگ زدی فردا پنح بار بزن پسفردا پنج بار بزن ولی خیلی تعریف نکن روز بعدش دوبار زنگ بزن   همینجوری طی یکماه رابطه رو کم رنگ کن

ارتباط جنسی اگه دارید به حداقل برسونش

اون خودش ول میکنه میره

ولی اگه اونجوری براش خط ونشون بکشی و بگی ازکارت سر درمیارم شر میشه برات

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

وقتی که مطمینی نیازی نیست به اون ثابت کنی ی چیزایی برا خود آدم ثابت بشن کافیه.تا عقد نکردی و پایبندش ...

حاضرم بمیرم ولی باهاش نرم زیر ی سقف

از ی طرفیم می دونم آبرومو میبره تو شهر کوچیک زندگی میکنم

بگودوست ندارم همین

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

بگوتفاهم نداریم 

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
ن نامزد رسمیپسرداییمه

خب همون که برات توضیح دادم کم کم ازش فاصله بگیر

یه جوری که فکرکنه خودش نخواسته

به مامان وباباتم بگو که درجریان باشند وارتباط رو کمترکنن

تا توکمتر آسیب ببینی

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست