2777
2789
عنوان

اینجاسایت بارداریه درباره قرص ال دی تاپیک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 61 پست

اگه خوردی باید ادامه بدی ها نخوری باز دوباره پریود میشی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون که جواب دادی

ببین خیلی قرصای بهتر و جدیدتر هم هست که عوارضش کمتره

من خودم هرگز مشکلی نداشتم با ال دی

ولی اگر تابحال مصرف نکردی باید خیلی حواست باشه

یه آشنایی یه دختر جوون دور از جون تا دم مرگ رفت چون توی بعضیا باعث لخته شدن خون میشه و اینا متوجه نشده بودن و خیلی پیش رفته بود

ببین خیلی قرصای بهتر و جدیدتر هم هست که عوارضش کمترهمن خودم هرگز مشکلی نداشتم با ال دیولی اگر تابحال ...

آره قبلا میخوردم خیلی عوارض داره 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

یه مدته کار زیاد انجام دادم و اسباب کشی داشتیم مال اونه احتمالاممنون عزیزم که اومدی تاپیک

بعید میدونمااا

همه ما کار زیاد ممکنه بکنیم اصلا ربطی ب خونریزی نداره 

برو ی موقع فیبروم اینا نباشه یه سونو بدی بهتره

بعید میدونماااهمه ما کار زیاد ممکنه بکنیم اصلا ربطی ب خونریزی نداره برو ی موقع فیبروم اینا نباشه یه ...

نمیدونم . شایدم شمادرست میگی 

کیست دارم .

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

یک ورق ال دی ۱۳ تومن بود البته من الان قم هستم اینجا خریدم

روز ۶ پریود از صبح تا شب ۳ عدد ال دی خوردم

که شب کاملا بند اومد

نوشتم که بمونه برای خودم و بقیه 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋