2777
2789
عنوان

خواهشا برای اموزش وپرورش کمکم کنید

299 بازدید | 36 پست

من  یکی از استان هام 

۸ ماهه دارم برای اموزگاری میخونم ک استانم نمیخواد

الان بنظرتون برای هنراموزی تهران ک ۲۳ نفر میخواد امیدی داره شرکت کنم ضریب هم ندارم

معلم سال ۱۴۰۴ برام دعا کنید ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنرآموز کامپیوتر؟؟؟

اگه میخوای شرکت کنی خیلیییییییی باید بخونی

چون رقابت خیلی سخته تعداد هم کم

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
هنرآموز کامپیوتر؟؟؟اگه میخوای شرکت کنی خیلیییییییی باید بخونیچون رقابت خیلی سخته تعداد هم کم

از ضریبی ک میدن میترسم

بعدم این در نظر بگیر که تهران کرایه خونه و ماشین سرسام آوره 

بتونی نزدیک بزنی بهتره

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
تلاشتو بکن بلاخره یه چیزی میشه دیگهچرا بقیه استانا رو نمیزنی

چون جاهای دیگ نمیتونم برم

تازه تهران هم همسرم اونجا بیکاره باید کار پیدا کنه بعد

از ضریبی ک میدن میترسم

وضعیت اختصاصی هات چطوره؟

بعدم این در نظر بگیر که تهران کرایه خونه و ماشین سرسام آوره بتونی نزدیک بزنی بهتره

میدونم اینو نمیدونم بخدا چکار کنم

اسی رشته نرم افزار برمیداره؟

آره

برو دفترچه رو دانلود کن چندتا رشته هست که نرم افزار برمیدار

چون جاهای دیگ نمیتونم برمتازه تهران هم همسرم اونجا بیکاره باید کار پیدا کنه بعد

تهران خودش چندین میلیون جمعیت داره از بقیه شهرا میان برا تهران کار و اینا

تهرانیای بدبخت چه کنن 

چرا نمیری غیرانتفاعی درس بدی؟

خب تهران هزینه های جانبی هم در نظر بگیر ولی احتمال قبولی هست خب اگه حسابی بخونی 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔