2777
2789
عنوان

نیم متری یک جنایت کار و قاتل بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2708 بازدید | 90 پست
دقت کنین شلوار کردی اینجا خیلی مهمه!!!!

جبهه نگیرین شلوار کردی مختص کردا نیست که

فقط اسمش شلوارکردیه ما حتی به شلوار شیرازیم میگیم کردی ماترکیم  بچه هام تا بستوناتو خونه شلوارکردی میپوشن 

بچه بودم ۱۰ سالم بود بعد مادرم عادت داشت طلا زیاد بهم آویزون می‌کرد رفتم مغازه دم ظهری تابستان بود ساعت دو که بستنی بخرم دیدم یه نفر داره شربت نذری پخش میکنع یدونه خوردم همینکه چشامو باز کردم دیدم یه زن و مرد دارن حرف میزنن که این قشنگ نیست به درد قاچاق نمیخوره بیا طلاهاشو برداریم خودشو ول کنیم بره دردسرش میمونه برامون فقط هرچی طلا داشتم بردن خودمم چشامو بستن یه جای خلوت ول کردن هیچوقت هم پلیس نتونست پیداشون کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی هفته پیشم ی پژو اومد توی کوچه ی ما س تا زن بودیم توی کوچه اهل کوچه نشینی نیستم ها از بازار برمیگش ...

عزیزم منتظرن ببینن طلا داری یا نه ،جای خلوت فورا بیهوش کنن و خدای نکرده یا بدزدن یا خود فرد بدزدن من خیلی شنیدم حتی از طرف پلیس دنبالشونن ،خیلی جنایت کارن ، دنبال افراد ساده هستن بفهمن هشیاری میرن ،هرچند شیراز یه دختر جلوی مادرش دزدیدن انداختن تو پژوی مشکی رنگ و بردن ،بعد فیلمش پخش کردن و بردن گمونم افغانستان ، سرچ کنیداسمش میاد یا  الان سهاجهانبازی هنوزم مفقوده

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
آخ بنده خدا ، شهر ما هم یه راننده میبینه خانم بارداره و موقع زایمانشه میبرش بیابونی و میگه جلوی من ب ...

توی کرمان هم چند سال پیش یه پسر که آژانس کار میکرد ، خانمی که باردار بود و درد زایمان داشت رو برده بود توی کوه اطراف شهر.‌زن بیچاره بچش بدنیا اومده بود و این تماشا کرده بود. هم زنه هم بچش فوت کردن همونجا. ولی پلیس همون روز پسره رو دستگیر کرد و خیلی زود مجازاتش کردن. پسره رو از همون کوه پرت کردن پایین و کشته شد. 

این نیز بگذرد .... 

خلاصه بعد یکساعت رفتن  و من رفتم تو اینستا دیدم ای دل غافل اون پارچه ها تو سایت متری 58 تومنه این داده 78  خودشم چقدر خرید مادر ساده من

من نمیگم بچه کجا بودن ولی پلاک کردستان بود فقط اینکه سرمون کلاه گذاشتن اذیتم میکنه

منم سالها پیش تازه عروس بودم و کلی طلا به خودم اویزون میکرد ساعت ۳ ظهر خونه تنها بودم یه زن و مرد زنگ رو زدن  من جواب دادم و گفتن از خیریه فلان اومدیم میشه بیاید حلو در گفتم باشه رفتم خونمون هم ویلایی هست 

من که درو باز کردم گفت لباس بچه گونه میخایم گفتم من بچه تدارم همینو که گفتم خانمه هلم داد داخل  اقا هم یه پاش رو گذاشت تو حیاط که بیان داخل 

که دیدم صدای خانم همسایه بلند شد که چکار دارید میکنید اینا هنم از ترس فرار کردن 

خانم همسایه مون خیلللی فضول بود اینا رو دیده بود در خونه من وایساده بود ببینه کی هستن و چکار دارن

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
پولدار رو نمیدزدن عزیزم. اسمشون هست آدم ربا نه پولدار ربا.

طرف اقاس میگیش عزیزم😑👩‍🦯

لطفااااا آقایون سایت درخواست دوستی نفرستن اگرم دیدم تاپیک میزنم تا کاربریش بترکونن،متاهل و متعهد

ببین دقیقا این موضوع پارچه اما نه به این شکل برای من و مادرم اتفاق افتادهتقریبا سال 1402 بود خونه ما ...

خدا خیلی دوستتون داشته الان هر دوسالمید

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
عزیزم منتظرن ببینن طلا داری یا نه ،جای خلوت فورا بیهوش کنن و خدای نکرده یا بدزدن یا خود فرد بدزدن من ...

سما ک دیگ پیدا نشد.... اگ میدونستن کجاستو کدوم کشور ک یه کاری براش میکردن

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒