2777
2789
عنوان

نیم متری یک جنایت کار و قاتل بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2708 بازدید | 90 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمت ما هم اومون دقیقا با پژو و پتو و پارچه بابام اوردشون خونه و خرید کردیم ولی همچین آدمایی نبودن ار ...

یا واقعا اونا نبودن یا خدا بهتون رحم کرده

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

ی هفته پیشم ی پژو اومد توی کوچه ی ما  س تا زن بودیم توی کوچه اهل کوچه نشینی نیستم ها از بازار برمیگشتم اتفاقی سر حرف باز شد  ک اومد ماشینه گف همسایتون پتو خاسته بود نمخام ب اونا بدهم  بیایین بدهم ب شما نصف قیمت   برگشتم ببینم دیدم  ی آقایی هس ک بخدا ژل سرش ب میلیونی میخورد   خلاصه گفتم  اونایی ک توی خونه هستنو نمیدونیم کجا بزاریم لازم نداریم   ی جوری نگا کرد  برگشت رف   نمیدونم اینا رهس میگن یا دروغن   آخه ادم چرا باید پتوی دو تومنی رو بده ۴۰۰ 

لابد پرسو جوکردن‌ دیدن پولدارنیستیندزدیدنت

نه اونا منتظر فرصتن ،الکی خودشون خطر نمیندازن جایی که خلوت باشه کسی نبینه یا فورا راه فرار داشته باشن وارد عمل میشن که کسی به پلیس اطلاع نده

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
آخ بنده خدا ، شهر ما هم یه راننده میبینه خانم بارداره و موقع زایمانشه میبرش بیابونی و میگه جلوی من ب ...

وای چقدر پست. بعضیا مریض جنسین

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

دقت کنین شلوار کردی اینجا خیلی مهمه!!!!

عزیز واقعیت گفتم اگر کسی دید بدونه ، ربطی به شهر خاصی نداره این شلوار کل ایران میپوشن 

ببین دقیقا این موضوع پارچه اما نه به این شکل برای من و مادرم اتفاق افتاده

تقریبا سال 1402 بود خونه مادرم بودم دیدم خواهرم که اونم متاهله زنگ زد که مامان ی پژو نقره ای پلاک کردستان رو ادرس دادم بیاد خونتون  ازش پارچه بگیر ارزون میده

ما هم ساده نه تحقیق کنیم نه قیمت بگیریم رفتیم دم در منتظر اینا  ی نیم ساعت بعد رسیدن و ی زیرانداز انداختن و کلی پارچه ریختن بیرون 

مادر ساده منم پرید از هر کدوم ی توپ برداشت  باور کنید نزدیک 10 تومن داد به پارچه  مرده دید من سکوت کردم گفت شما چرا نمیخری گفتم نیاز ندارم  به زور شماره چپوند تو دستم که این کارت من خواستی بگو برات پارچه بیارم  اصلا میارم میذارم وسط اتاق خواب خودت انتخاب کنی 

منم خوشم نیومد از حرفش رفتم داخل حیاط  کمک کرد مادرم پارچه ها رو برد تو خونه چون سنگین بودن 

یه سریاهم تصادف ساختگی میکنن

اخخ من کارم یجوریه دائم تو مسیر تهران شمالم 

پر از ماشینایی که ۳ تایی ۴ تایی همو اسکورت میکنن پر شوتی سوار 

قیافشون داد میزنه از دم ۳ تا اعدام رو شاخشونه 

وضعیت جاده ها وحشتناکه

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

نه اونا منتظر فرصتن ،الکی خودشون خطر نمیندازن جایی که خلوت باشه کسی نبینه یا فورا راه فرار داشته باش ...

دزد جماعت ...قبلا زاغ میزنه‌ بعد میره دزدی ...مخصوصا دیدی ی سری خانما انگارویترین طلافروشی هستن بس ک طلا سروگردنشونه

رحمت برچشم خوب

ای خدا دیگه آدم به چشماشم نمیتونه اعتماد کنه

اره واقعا حیف اون مادر و دختر. اینقدر خوشگل بودن

دختره رو باید میدیدی قد بلند خوش هیکل موها طلایی خیلییی خوشگل بودن انگار اروپایی ها. از داغ مادرش قلبش گرفت فوت کرد🥲

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد.