2777
2789
عنوان

نیم متری یک جنایت کار و قاتل بودم

2708 بازدید | 90 پست

الان رگباری همه رو میفرستم ،اگر شرایط مشابهی داشتید بگید تا یاد بگیریم 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

یه روز زمانی که حدودا ۲۲ الی ۲۳ سالم بود تنها توی خونه بودم که آیفون خونه زنگ خورد ،برداشتم دیدم مرد حدود ۴۰ ساله ای میگه خواهرم پارچه داریم متری دو تومن ، اون زمان پارچه چند برابر دوتومن ارزش داشت و همین باعث شد من انگیزه داشته باشم که برم پایین ، (بعضی شهرستانها پتوی ارزان میگن یا امثال اینها ...)

اول از بالکن نگاه کردم دیدم دوتا خانم دارن صندوق یک پژوی نقره ای نگاه میکنن و چندتا توپ پارچه رو زیر و رو میکنن و کلا خیابون ما خیلی شلوغه و محله ای هست که نانوایی و مدرسه و مسجد و... هست منم با اطمینان اینها رفتم پایین ،

همینکه رفتم گفتم خب اینقدر متر برای من ببر دیدم تفره میرن و به اون خانمها ام نفروختن و معامله به هم خورد، شک کردم همینجور که به دور و بر نگاه کردم متوجه شدم حد اقل ۵ جوان دیگه در فاصله ۲۰ متری دارن نگاه میکنن و کنار یه پژوی مشکی هستن ، فورا متوجه شدم در خطرم و نگاه کردم سوپر مارکت پر از آدم بود و همسایه ها ‌و... فورا رفتم اونجا .

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

تا اینکه تعدادی از اونجا رفتن ،منم رفتم بیرون که دیدم یه آقای بسیار هیکلی اومد و در نیم متری من وایساد و گفت خانم اگر بخوای بری ترکیه یا آلمان من میبرمت منم گفتم نه و فورا دوباره رفتم نزدیک مردم تا رفتن و بعد رفتم سمت خونه ، خیلی جاها به بهانه اینکه قیچی نداریم راه میوفتن دنبال خانمی و میرن داخل خونه تا قیچی بگیرن پارچه ببرن بعد میرن داخل و با تفنگ تمام اعضای خانواده رو تهدید میکنن تا طلا و پول و اشیا ارزشمند بدزدن ، قیافه هاشونم همه تتو داشتن و بعضی ها شلوار کردی بعضی ها شلوار لی و اکثرا جای چاقو و قمه داشتن .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا به سادگی من رحم کرد که اون روز منو ندزدیدن ، خواهشا هشیار باشید اینا یه باند هستن که تمام شهرها میگردن و خیلی جنایت کار هستن من خیلی ازشون شنیدم که چه جنایت هایی کردن از قاچاق اعضا تا آدم فروشی و...  

یه مردی که توی محله ما تاکسی کار میکرد و اینقدر مرد خوبی بود همه بهش اعتماد داشتیم.خودمون مهمونمون رو با اون فرستادیم بره برسونه. حتی بچه کوچیک رو باهاش میفرستادن اینور اونور. اخر یه زن رو کشت تیکه تیکه کرد جنازشو اتیش زد توی بیابون. پیداش کردن و خداروشکر الان اعدام شده. و دختر اون زن دانش اموز مامانم بود که از داغ مادرش، وقتی که حتی نامزد کرده بود، دق کرد و فوت شد

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

کدوم شهری. 💔🥲

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
یه مردی که توی محله ما تاکسی کار میکرد و اینقدر مرد خوبی بود همه بهش اعتماد داشتیم.خودمون مهمونمون ر ...

آخ بنده خدا ، شهر ما هم یه راننده میبینه خانم بارداره و موقع زایمانشه میبرش بیابونی و میگه جلوی من باید زایمان کنی زنه فکر کنم فوت کرده 

کدوم شهری. 💔🥲

عزیز نمیتونم بگم ، اونا همه جا میگردن یکجا نیستن