2777
2789
عنوان

خانوما صادقانه بگید یه همچون خونه ای رو اجاره میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 28 پست
منم نمیدونم کدوم شهری من اصفهانم خونه با این مبلغ فقط توی خواب پیام میشه

خونه جاش خوبه دقیق وسط شهره محله آروم و مردم خوب

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
مهمون که خیلی کم برام میاد چون فاصله تا شهر خودمون زیاده معمولا هم خانوادم میان غریبه نمیاد چون قسطا ...

چشم بهم بزنی دوسال تموم میشه ...یه کم بدون کمد سخته که خب از برنامه دیوار دوتا کمد بخر و بعد دوسال هم دوباره بفروش ...بااین پول هیچ جا خونه گیر نمیاد البته اصفهان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم بهم بزنی دوسال تموم میشه ...یه کم بدون کمد سخته که خب از برنامه دیوار دوتا کمد بخر و بعد دوسال ه ...

ممنون عزیزم خوبی خونه اینه صاحبخونه گفت تا هر وقت دوست داشتید بشینید اجاره هم گفت من هرسال واسه مستاجرام بیشتر از ۲۵ درصد اضاف نمیکنم ولی من بخاطر کمد دیواری دودلم 

چندتابچه داری بچه هات تو پذیرایی بخوابن چاره ای نیست دیگه خودت میکی دوساله فقط

دوتا بچه دارم بچهام اصلا عادت ندارن اتاق خواب بخوابن همیشه پذیرایی میخوابن حتی اگه خونه سه تا اتاق خواب هم داشته باشه بازم تو پذیرای میخوابن

خونه جاش خوبه دقیق وسط شهره محله آروم و مردم خوب

پس اوکی هست فوقش تشک و پتوهاتو اگر اضافیه و استفاده نمیشه این 2 سال بزار خونه مامانت

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
عزیزم تاپیکت ترکید.مگه هنوز اونجا شلوغه؟من فکر کردم فقط اومده و رفته صبح🥺

از استرس مردیم رفتم رو بالکن پدافندا داره میزنه دعا کن تموم بشه 

از استرس مردیم رفتم رو بالکن پدافندا داره میزنه دعا کن تموم بشه

الهی بگردم میفهمم خیلی سخته ماهم اصفهانیم هرروز داریم میلرزیم😔

برید یه شهر دیگه یجایی باشید در امان باشی😔

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

الهی بگردم میفهمم خیلی سخته ماهم اصفهانیم هرروز داریم میلرزیم😔برید یه شهر دیگه یجایی باشید در امان ...

نمیتونم برم همسرم اینجاست خانوادم شهرستانن از صبخ زنگ میزنن بیا ولی نمیشه رقت اصفهان الان چطوره

نمیتونم برم همسرم اینجاست خانوادم شهرستانن از صبخ زنگ میزنن بیا ولی نمیشه رقت اصفهان الان چطوره

من رفتم روستای پدرشوهرم اطراف اصفهان اینجا افتضاحه...

تنها اومدم شوهرم هنوز اونجاست پدر مادرم و خانوادم تهرانن واقعا دارم کم میارم.

کرمان بریم اونجا رو فکر نکنم بزنن

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔