مهمون که خیلی کم برام میاد چون فاصله تا شهر خودمون زیاده معمولا هم خانوادم میان غریبه نمیاد چون قسطا ...
چشم بهم بزنی دوسال تموم میشه ...یه کم بدون کمد سخته که خب از برنامه دیوار دوتا کمد بخر و بعد دوسال هم دوباره بفروش ...بااین پول هیچ جا خونه گیر نمیاد البته اصفهان
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چشم بهم بزنی دوسال تموم میشه ...یه کم بدون کمد سخته که خب از برنامه دیوار دوتا کمد بخر و بعد دوسال ه ...
ممنون عزیزم خوبی خونه اینه صاحبخونه گفت تا هر وقت دوست داشتید بشینید اجاره هم گفت من هرسال واسه مستاجرام بیشتر از ۲۵ درصد اضاف نمیکنم ولی من بخاطر کمد دیواری دودلم
وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
پس اوکی هست فوقش تشک و پتوهاتو اگر اضافیه و استفاده نمیشه این 2 سال بزار خونه مامانت
به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم