2777
2789
مثلاً کی

من ۸ ماهه برای اموزگاری میخونم

الان شهرم نمیخواد رشته منو

تهران دبیری میخواد

۲۳ نفر

می ارزه بخونم برای تهران 

معلم سال ۱۴۰۴ برام دعا کنید ممنونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۸ ماهه برای اموزگاری میخونمالان شهرم نمیخواد رشته منوتهران دبیری میخواد۲۳ نفرمی ارزه بخونم برای ت ...

تهرانم ناحیه ای شده 

⊰وَوَصْلُكَ مُنَي نَفْسِی‌وَ إلَيْكَ شَوْقِي...⊱همھ‌‌داستاݩ‌همین‌است‹طُ›آࢪزوی‌منی  #الهم_الرزقنا_شهاده دختری از تبارساداتم،آرزویم شهادت در راه علیست همچو مادرم فاطمه(ص) خداکند آن روز برسد نمازی بخوانم در مسجدالاقصی به امامت مولایم مهدی(عج) 

اموزش پرورش بی شرف نکرد بگه نمیخوایم بگیریم از داوطلبین ازاد چقدر با روح و روان ما بازی کرد چقدر درس خوندن مردم، تف تو ذاتشون تقصیر خودمونه راضی میشیم به حقوق اینا اشغالا 

⊰وَوَصْلُكَ مُنَي نَفْسِی‌وَ إلَيْكَ شَوْقِي...⊱همھ‌‌داستاݩ‌همین‌است‹طُ›آࢪزوی‌منی  #الهم_الرزقنا_شهاده دختری از تبارساداتم،آرزویم شهادت در راه علیست همچو مادرم فاطمه(ص) خداکند آن روز برسد نمازی بخوانم در مسجدالاقصی به امامت مولایم مهدی(عج) 
ناحیه ای یعنی چی عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی

ینی شما سهمیه ناحیه ۱ هستی اون ناحیه هم فقط یکی میخواد و میشه همون شهرتون

اموزش پرورش بی شرف نکرد بگه نمیخوایم بگیریم از داوطلبین ازاد چقدر با روح و روان ما بازی کرد چقدر درس ...

من ۸ ماهه دارم میخونم وهیچ

من ۸ ماهه دارم میخونم وهیچ

از اذر پارسال گفتن دفترچه، الانم قشنگن خراب کردن با دفترچشون، بیشتر شبیه کتاب ۱۰ جلدیه

ینی شما سهمیه ناحیه ۱ هستی اون ناحیه هم فقط یکی میخواد و میشه همون شهرتون

ببین تهران زده ناحیه ۱۵ تا ۱۹ رشته منو میخواد

یعنی منظورش مدارسی که اونجان باید برم

یا منظورشه کسانی که تواون ناحیه زندگی میکنن امتیاز دارن