شما هم از پیرشدن پدرمادرتون میترسید جدیدا از بالا رفتن سن پدر مادرم میترسم اینکه دیگه بچه نیستم دیگه بزرگ شدم تازه نامزد کردم اینکه باید از پیششون برم نامزدم ایران نیست منم باید برم اونجا حالا از اینکه قرارع نبینمشون ازشون دورباشم خیلی اذیتم میکنه گاهی فک میکنم اشتباه کردم باید مجرد میموندم از اونورم از پیری پدرمادرم اینکه تااخر سرپا نیستن ترس دارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم قراره بعد از ازدواج از آبادان برم بندر عباس یا چابهار
از همین الان ناراحتم البته مامانم دیشب دلداری میداد میگفت عادت میکنی منو ببین بعد ۲۰ سال چقدر عادی شده برام امیدوارم عادی بشه و بتونم تحمل کنم
بعضی از چالشها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیهگاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر میتونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون میده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨