2777
2789
عنوان

کدوم مشاور خوبه توی مدیکال❓❓

523 بازدید | 50 پست

سلام دوستان کدوم مشاورشون خوبه؟

خودتون یا دوستاتون اگر مشاور داشتید لطفا معرفی کنید🥲🧡

سیب ترشم یکم تحقیق کردم زیاد خوب نبود

امسال پشت کنکور می مونم مشاور خوب برام مهمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ۲ ساعت داشتم می گشتم توی سایتشون و خیلی گیج شدم بین مشاور ها😅

فرقی نمیکنن بابا

مهم اینه همشون پزشکی میخونن

ولی من دوست دارم مشاورم کسی باشه که خودش پشت مونده باشه

اون بهتر از کسی که سال اول قبول شده میدونه ماها چه اشتباهاتی داریم

فرقی نمیکنن بابامهم اینه همشون پزشکی میخوننولی من دوست دارم مشاورم کسی باشه که خودش پشت مونده باشهاو ...

نظرات خیلی هارو که خوندم نوشته بودن بیشتر دانشجو های پزشکی خوب نیستن و نابلدن و پول مهمه براشون...  دودل شدم

چرا تجربه ای داری؟

من یادمه قبل از رفتن به دبیرستان و همون سال نهم دنبال مشاوذ خوب بودم!

که فقط یکیو پیدا کردم و از نظرم خوب بود برا همین همینجوری عضو چنلش شدم تا سال اخر دبیرستان که تصمیم گرفتم مشاور بگیرم 

کلی گشتم از مدیکال گرفته تا کولایز تا سیب ترش و یه موسسه دیگم بود که اسمشو درست یادم نیست الف یه همچین چیزی بود و هیچکدوم بنظرم اون چیزی که من میخواستم نبودن اونموقع چنل اون مشاوری که گفتم خوب بودو گم کرده بودم بازم گشتم و پیداش کردم به جرعت میتونم بگم فقط و فقط کافیه باهاش پیش بری تا قبولیت تنضمین شده باشه من تنبلی از خودم بود و ای کاش میخوندم 

مشاور های دیگه که دوستام از مدیکال یا جاهای دیگه داشتن خیلیاشون مجبور شدن چندین تا مشاور عوض کنن تا بالاخره یکیو پیدا کنن که خوب باشه اون عوض کردن هم به این زودی نبود ممکن بود چند ماه طول بکشه درکل من سیستم مدیکالو هیچ جوره قبول ندارم چون اینجوریه که از دم کلی دانشجو ریخته توی خودش و هر دانشجویی صرفا میاد یه برنامه اماده مینویسه و نزدیک ۵۰ تا دانش اموز کنکوری میگیره!

خب یه نفر چطور میتونه به این همه برسه یا مگه میشه واسه همه یه نسخه پیچید؟

حرفام زیاد شد ولی امیدوارم به دردت بخوره درضمن اگه خواستی چنل مشاور خودم رو بهت میدم همونی که گفتم مشکل از خودم بوده که باهاش پیش نرفتم

فقط ایشون تعداد محدود میگیره و تاکید میکنم حتما باید با خودش مشاوره بگیری اون تایمی که من بودم فقط خودش مشاوره میداد ولی گویا تیمشو بزرگتر کرده

من یادمه قبل از رفتن به دبیرستان و همون سال نهم دنبال مشاوذ خوب بودم!که فقط یکیو پیدا کردم و از نظرم ...

عزیزم ممنون وقت گذاشتی برام نوشتی💫

برام چنلش رو بفرست اسمشون چی بود؟