من یادمه قبل از رفتن به دبیرستان و همون سال نهم دنبال مشاوذ خوب بودم!
که فقط یکیو پیدا کردم و از نظرم خوب بود برا همین همینجوری عضو چنلش شدم تا سال اخر دبیرستان که تصمیم گرفتم مشاور بگیرم
کلی گشتم از مدیکال گرفته تا کولایز تا سیب ترش و یه موسسه دیگم بود که اسمشو درست یادم نیست الف یه همچین چیزی بود و هیچکدوم بنظرم اون چیزی که من میخواستم نبودن اونموقع چنل اون مشاوری که گفتم خوب بودو گم کرده بودم بازم گشتم و پیداش کردم به جرعت میتونم بگم فقط و فقط کافیه باهاش پیش بری تا قبولیت تنضمین شده باشه من تنبلی از خودم بود و ای کاش میخوندم
مشاور های دیگه که دوستام از مدیکال یا جاهای دیگه داشتن خیلیاشون مجبور شدن چندین تا مشاور عوض کنن تا بالاخره یکیو پیدا کنن که خوب باشه اون عوض کردن هم به این زودی نبود ممکن بود چند ماه طول بکشه درکل من سیستم مدیکالو هیچ جوره قبول ندارم چون اینجوریه که از دم کلی دانشجو ریخته توی خودش و هر دانشجویی صرفا میاد یه برنامه اماده مینویسه و نزدیک ۵۰ تا دانش اموز کنکوری میگیره!
خب یه نفر چطور میتونه به این همه برسه یا مگه میشه واسه همه یه نسخه پیچید؟
حرفام زیاد شد ولی امیدوارم به دردت بخوره درضمن اگه خواستی چنل مشاور خودم رو بهت میدم همونی که گفتم مشکل از خودم بوده که باهاش پیش نرفتم
فقط ایشون تعداد محدود میگیره و تاکید میکنم حتما باید با خودش مشاوره بگیری اون تایمی که من بودم فقط خودش مشاوره میداد ولی گویا تیمشو بزرگتر کرده