2777
2789
عنوان

وایب خوبی که از نی نی سایت گرفتم

110 بازدید | 13 پست

من یه پست گزاشتم و یه نقاشی مسخرم هم کشیدم و با اعتماد به نفس تمام اومدم درموردش حرف زدم 

(میخواستم بچه ها مسخره بازی دربیارن بخندیم) ولی در کمال تعجب واقعا اینجوری نشد و تاپیک نترکید و تازه بعضیا اومدن گفتن خیلی خوب کشیدی در صورتی که اگه توییتر یا اینستاگرام بود حتی اگه من پیکاسو بودم کلی عیب ازش میگرفتن  

این رفتارشون واقعا وایب خوبی بهم داد نمیدونم چرا 

حالا کلمه حس مگه چشه تازه کوتاه ترم هست

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من دلیلش اینه که تو اینستا و اینا چون توش بعضیا زندگی ظاهریشون رو نشون دادن میخوان رفتارا و کامنتاشون هم همینطوری الکی شاهری و بقول خودشون باکلاس باشه

ولی تو نی نی سایت چه پیر چه جوون

چه پولدار چه فقیر

چه هنرمند چه بی هنر 

حرف دلشون رو میزنن

در ضمن بنظر منم نقاشی ت خوبه😉

این همه حرف زدم گیر داد این به اون چرا 😂

آخه دیگه فارسی نصف شد البته یه دونه این کلمه شما منظورم نیستا خیلی قاطی کردن دیگه  تا حالا دیدید یه خارجی مثلا انگلیسی زبان وسط حرفاش یه کلمه فارسی بگه مثلا بگه ای ول😂

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

این تن و بدن فردوسی رو تو گور نلرزونید بسه

آخه دیگه فارسی نصف شد البته یه دونه این کلمه شما منظورم نیستا خیلی قاطی کردن دیگه تا حالا دیدید یه ...

دست خودم نیست بخدا، اینقد همه گفتن یادم میره اصلا معنی فارسیش چی بود 😂

دست خودم نیست بخدا، اینقد همه گفتن یادم میره اصلا معنی فارسیش چی بود 😂

آره میفهمم خیلی همه گیر شده

بنده خدا این همه زجر کشید 😂💔

دقیقا 😂😂😂💔