2777
2789
عنوان

شوهرمو با یکی دیگه دیدم

225 بازدید | 16 پست

یه روزی شوهرمو به ساخت فیلم کوتاه دعوت کردن

بهم زنگ زد گف پناه می تونم بازیش کنم؟ توش دوسه جمله با یه خانوم می‌حرفم

منم چون نمی‌خواستم مانع آرزوهاش شم گفتم باشه 

با اینکه تو دلم استرس بود ولی از خودم بخاطرش گذشتم

مدتی بعد از اینکه فیلم حاضر شد با ذوق اومد گف میای دوتایی ببینیم؟ 

منم گفتم نه من طاقت دیدن دو سه جمله حرفتو با زن دیگه ندارم

حتی فکر می‌کردم از فاصله‌ی دور حرفیدن

و فیلمم نگاه نکردم

مدتی بعد تو دلم ولوله شد ک برم نگاش کنم تنهایی

باصحنه‌ای مواجه شدم که دنیا رو سرم آوار شد!!!

شوهرم به خودش اجازه داده بود ک تو ماشین تو جایی ک من کنارش می‌شینم تو جای زنش! یه زن دیگه بشینه و باهاش چش تو چش باشه بحرفه و تو نقش زنش باشه! من اون لحظه مردم! حتی بچه هم داشتن زنه بابای بچش صداش میزد

اوکی همه اینا فیلمه باشه، ولی شوهرم چطور قبول کرد؟ چطووور؟؟؟ دلم آتیش میگیره 

کنار دختره تو فیلم قدمم زده! اونقدر پر احساس اسمشو صدا زده که صداش از تو گوشام بیرون نمیره

چطوری فراموش کنم؟ کمکم کنین برام خیلیی سخته از بودن کنارش چندشم میشه احساس می‌کنم دیگه مال من نیس از دست دادم تموم اون مال من بودناشو

یه دختر دیگه بودن کنارشو حس کرده!

شوهرت کیه ؟

برام سوال شد کدوم بازیگر هست 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا صاحب صبر 🙄🙄🙄🙄🙄🙄

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

استارتر نخند بهمون که داری فریبمون میدی هممون میدونیم تاپیکت فیکه فقط چیزی نمیگیم ضایع نشی 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

رسیدن بخیر

دوباره واسه ویو دست به دامن نی نی سایت شدید بیشورا؟

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اگه فکر می‌کنی نیاز به مشاوره بیشتر داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من نکات کاربردی رو توی کانال به اشتراک می‌ذارم که می‌تونه بهت کمک کنه. آیدی کانال: Ravabet_Zan_Aramesh

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

عوض باور نکردن و اینا راهنماییم کنین

من بهش این اجازه رو نداده بودم ک زنه رو بنشونه کنار خودش! 

از قدم زن کنارش نشستن کنارش دیگه بدم میاد حس خوبی نمی‌گیرم

حالا تظار کرده زنشه! وای!