2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده توروخدا بیاین

65 بازدید | 13 پست

سلام توروخدا من خیلی ترسیدم میشه کمک کنید 

من خواب دیدم یه بچه دارم ولی شوهر نداشتم و یک جن کافر توی خونم بود 😭😭😭

حالا شاید بگید از کجا میدونی کافره 

از اونجایی که من تو خواب صلوات میفرستادم در اتاقا رو میکوبید بهمدیگ و دخترم اذیت میکرد 😭😭خیلی تو خواب ترسیدم دیوونه شده بودم حیوون خونگی داشتم اونو اذیت کرد تا جایی که خواست بمیره 

دعا کنید که بشه‌برامون:)‌  . سهرابم! تو بهترین اتفاق زندگی منی خداروشکر بابت بودنت عزیزترازجانم♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب و رویا چیزی نیست که اهمیتی داشته باشه

تعبیر خوابی هم وجود نداره

بفرما به ادامه خوابت بپرداز

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

یه جا یه روایت خوندم از محمد برای شما میگم که اعتقاد داری

خواب مثل پرنده ای در حال پروازه تا تعبیر نشه وقتی تعبیر بشه میوفته زمین و اون اتفاق رخ میده

دقیق یادم نیستا متنشو ولی کلش همینه زیاد فک نکن بهش

مخالفی؟لابد دلیل منطقیم نداری؟پس زر نزن به عنم..اول انسان دوم ایرانی سوم تورک✌

الهییی،عزیزم استرس و نگرانی داری واسه اطرافیانت،واسه اون همچین خوابی دیدی

🥲😭

حتی توی خواب خواهر بزرگمم پیشم بود دیوونه شده بودم‌همش صلوات میفرستادم کل خونه رو داغون کرده بود

دعا کنید که بشه‌برامون:)‌  . سهرابم! تو بهترین اتفاق زندگی منی خداروشکر بابت بودنت عزیزترازجانم♡

خواب و رویا چیزی نیست که اهمیتی داشته باشهتعبیر خوابی هم وجود ندارهبفرما به ادامه خوابت بپرداز

پرید دیگه😂🥲

سوره ی جن رو چند بار بخون..این خوابها برای ترس هست...چیز خاصی و تعبیر خاصی نداره.

ممنونم گلم 

یه جا یه روایت خوندم از محمد برای شما میگم که اعتقاد داریخواب مثل پرنده ای در حال پروازه تا تعبیر نش ...

واقعا دلم نمیخواد همچین چییزی برام رخ بده

یه جا یه روایت خوندم از محمد برای شما میگم که اعتقاد داریخواب مثل پرنده ای در حال پروازه تا تعبیر نش ...

چه جمله عجیب و بی معنی،فکر کنم اشتباه نوشتی چون ۳ بار خوندم مفهوم خاصی نداشت😂برم از هوش مصنوعی بپرسمممم

۱۳ دلیل برای اینکه........

چه جمله عجیب و بی معنی،فکر کنم اشتباه نوشتی چون ۳ بار خوندم مفهوم خاصی نداشت😂برم از هوش مصنوعی بپرس ...

عزیزم چند بار یه زنه که شوهرش همیشه تو سفر بوده میره پیش محمد میگه خواب دیدم یه بلایی سرش اومده ..اونم تعبیر میکنه که خیره و یعنی به سلامت برمیگرده بعد یبار زنه میره پیش یه نفر دیگه که تعبیر کنه اون میگه شوهرت قراره بمیره و طرف هم میمیره بعد محمد به زنه میگه خواب رو هرجور تعبیر کنی همون میشه بهتره دنبال تعبیر نباشی

مخالفی؟لابد دلیل منطقیم نداری؟پس زر نزن به عنم..اول انسان دوم ایرانی سوم تورک✌

عزیزم چند بار یه زنه که شوهرش همیشه تو سفر بوده میره پیش محمد میگه خواب دیدم یه بلایی سرش اومده ..او ...

دقیقا منم از قصد برای بقیه همیشه خوب تعبیر میکنم😂یا میگم معنی نداره،قسم هم میخورم به طرف اطمینان میدم معنیش خوبه استرس نکشه🤣🤣

۱۳ دلیل برای اینکه........