2777
2789
عنوان

پسر عمه ام عاشقمه

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 24 پست
نه اینکه عاشقم شه😂ولی هی میخواد مثلا بهم دست بزنهبه موهام، بدنم یا هی خس میکنم به بهونه شوخی فیزیکی ...

منم پسر عموم اینجوره یه سال ازم کوچیکتره 

همش میچسبه بهم انقد خس بدی میگیرم و بهشم حرف میزنم نچسبه بهم

واقعا چقدر بعضی خانواده ها بیخیالن

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینکه عاشقم شه😂ولی هی میخواد مثلا بهم دست بزنهبه موهام، بدنم یا هی خس میکنم به بهونه شوخی فیزیکی ...

جدا ازینکه مامان خیلی بیخیالی داری،نمیدونم تعریفت از عشق چیه دقیقا؟!😐😐😐😐چون اینایی که میگی یه چیز دیگست نه عشق

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

عزیزم لطفا برو بخواب این فکر که یه درصد بخوای باهاش دوس شی ام از سرت بیرون کن لطفا

نه بابا اصلا ازم کوچیک تره بهش فکر‌نمیتنیکنم

بعدشم دوست پسر دارم 

جدا ازینکه مامان خیلی بیخیالی داری،نمیدونم تعریفت از عشق چیه دقیقا؟!😐😐😐😐چون اینایی که میگی یه چی ...

به مامانم کفتم امیررضا یکم خل و چل شده جدیدا گفت بخاطر سنشه

ولی برای دوست پسرم که امروز گفتم گفت منم هم سن و سال این بودم اینجوری بودم ولی خوشش نیومد

الان موندم چی کار کنم تا ولم کنه

ولی دشمن نشیم

چون تنها کسی که تو فامیل مادری همسن و سالمه اینه 

میخوام فقط عادی باشیم و صحبت اینا رو بکنیم ولی شب اگر میخوابیمم یجوری که ناراحت نشه بهش اجازه ندم دست بزنه