2777
2789

خلاصه میگم که رلم بخاطر مشکل مالی که پیش اومده حدود سه هفته کلا نبود میگفت حالم خوب نیس (اینم بگم که از ۱۰۰ رسید به ۰) من قاطی کرده بودم و می‌خواستیم جدا بشیم که دلم نیومد و هم چون دوستش داشتم باز برگشتیم 

ولی طفلی خیلی گفت برو اذیت میشی با این حال روحیم

ولی خب من هم چون دوستش داشتم و هم نخواستم تو وضعیت بدی ولش کنم، گفتم اشکال نداره میمونم

و دو روز خوب بودیم و روال عادی بود

حالا دیروز یا پریروز پیام داد که من گوشیو چهار پنج روز خاموش میکنم چون حالم بده و نیستم این چند روز

ولی خب دیگه الان بجای اینکه حس کنم رلمه، حس میکنم یه غریبه هستیم. با اینکه قبول کردم بمونم ولی واقعا کم کم سرد میشم 

علت موضوع مهم تره. مثلا کسی که زندگیشو سر قمار میبازه یا هر بی فکری دیگه با کسی که تو یه حادثه زندگیشو از دست میده فرق داره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه قمار نبود پروژه رو تو شرکت از دست دادن با همکاراش. کل سرمایه اش رفت

سعی میکنم بعنوان یه دوست کنارش بمونم. اگر رابطه عاطفیم حفظ شد که چه بهتر، اگر نشد عین یه دوست واقعی درکش کنم 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

درک میکنمیه ماهه که کلا در وضعیت درک کردنمولی بعضی وقتا از درک کردن خسته میشم کلی هم روحیه میدم ولی ...

عزیزم 

میدونم چی میگی بیشتر درکش کن الان ب کمک نیاز داره شاید حالش طوری بدع ک نمیخاد اذیت بشی صبر داشته باش همه چی درست میشه

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

سعی میکنم بعنوان یه دوست کنارش بمونم. اگر رابطه عاطفیم حفظ شد که چه بهتر، اگر نشد عین یه دوست واقعی ...

وای امروز داشتم به این فکر میکردم 

حس میکنم بیشتر نقش دوست معمولی رو داره بهم 

خب این چیزا ممکنه تو زندگی پیش بیاد شوهر من سال اول ازدواجمون بخلطر نامردی شریکش همه چیزشو از دست داد طلاهامو فروختیم همه داراییمونو دادیم همه چی ! از زیر صفر دوباره شروع کردیم و الان با گذشت نه سال ازون زمان خداروشکر حتی به بالاتر از اون برگشتیم درسته هیچوقت از ذهنمون نمیره و دلم همش پیش همون طلاهای عروسیمه ده برابرشم خریدما اما یجوری اون فرق داشت انگار اما باز خدارو شکر ، تو اینجور وقتا باید بمونی و بسازی 

خب این چیزا ممکنه تو زندگی پیش بیاد شوهر من سال اول ازدواجمون بخلطر نامردی شریکش همه چیزشو از دست دا ...

خداروشکر♥️♥️

میدونین من اگه بفهمم صبر کردنم نتیجه داره تا آخرش صبر میکنم

اینکه درک کنی و صبر کنی آخرش اتفاقی بیفته یا جدایی رخ بده اون ادمو اذیت میکنه

شما شوهرتون بود از بابتش راحت بودین که هر اتفاقی بیفته با همین 

من نمیدونم این تا چه حد دوستم داره

خداروشکر♥️♥️میدونین من اگه بفهمم صبر کردنم نتیجه داره تا آخرش صبر میکنماینکه درک کنی و صبر کنی آخرش ...

اره درسته ولی خب فعلا شراییط حاد هست بهتره یکم زمان بدی به خودتون