2777
2789

میخوام ببینم با توجه به معیارها و طرز فکر جامعه کی موفق تره؟؟سن .وضعیت تاهل. فرزند.شغل.موفقیت ها و هنرها و گزینه های مثبت خودتون و زندگیتون..هر چی‌دیگه هم از خودتون دوست داشتین اضافه کنین لطفا با صداقت جواب بدین چون هیچکس اینجا شما رو نمیشناسه که با تعریف از خودمون بگیم چقد خوبیم ما😅😅میخوام ببینم کی بیشتر لایک‌میخوره تا بهش لقب موفق نی نی سایت رو بدیم😄😄

۱۹ سالمه 

دانشجو

شاغل

یه اکیپ مختلط داریم هفته ای یکی دوبار میریم بیرون شهر تفریح

۱۷۰ قد

سینگل به گور

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشی هستم 🥺

سن مشخصی ندارم 

مجردم

بلدم میو میو کنم و خودمو لوس کنم

تازه اشکم دم مشکمه 

گیتار زدن بلدم موسیقی تموم روح منه

یه دونه قلب شکسته دارم کع هیچوقت خوب نمیشه💔

قدم 175 اندامم اسکینی 

در حال تحصیلم 

میگن که جذابم هستم انگاری

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

فرشته

۴۶ ساله م

خانه دار

مادر یه ‌پسر دهه ۸۰☺️

خوشبین ب زندگی و آینده

دوستدار حیوانات🐈🐕🐰🦊🐴

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

۲۶ سالمه ، متاهلم ، ارشد دارم و‌ تو فکر خوندن دکترا هستم ، با یه مریضی خیلی سخت سروکله میژدم یک سال اخیر رو، واسه همین اژ دکترام جا موندم فعلا.

همزمان که مریض بودم و پدرم هم مریض بود باید ازون مراقبت میکردم ، همون موقع فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرده ، روزای افتضاحی بود، خیلی خودم رو سرزنش میکنم بخاطر انتخاب های اشتباهم و اینکه تو اون شرایط نتونستم درست تصمیم بگیرم و برم قهر و ... 

ولی الان که دارم مینویسم فهمیدم باید به خودم افتخار کنم واسه اینهمه سختی که از پسش براومدم تنهایی و نذاشتم کسی بفهمه.....

و یه شغل پاره وقت رو علی رغم تموم استرس ها و ترس هاش با وجود افسردگی ای که بعد این موضوع گرفته بودم، شروع کردم و دارم تمام تلاشم رو براش میکنم❤️

حالم به شدت بده ولی اینکه هنوز دارم برای زندگی میجنگم رو باید به خودم یاداوری کنم تا انقد بی رحم نباشم با خودم🥺

حَسبی الله💫🍃

[QUOTE=384937654]فرشته ۴۶ ساله م خانه دار مادر یه ‌پسر دهه ۸۰☺️ خوشبین ب زندگی و آینده دوستدار حیوانات🐈🐕منم یه پسر دارم دلتون دختر نمیخواس؟من خیلی دختر میدوستم🥲🥲

خانه دارم 

با افتخار مادر دختر ناز اوتیسم هستم 

همچنان در حال رسیدگی به خونه و دخترم هستم ،خودم توی خونه بیشتر از آموزشگاه باهاش کار میکنم..

بخاطر اون مسافرت و تفریح نمیرم یا خیییلی محدود جایی میریم..

بیوگرافیم قبوله؟؟؟😊