2777
2789
عنوان

پسری که سعی در عوض کردن آدم داره

45 بازدید | 3 پست

من با یکی تو آشنایی هستم ولی یه مشکلی که داریم و امشب به شدت باهاش سرش بحث کردم این بود ایشون همش سعی در عوض کردن من داره

وزن و قد و ظاهر من رو دیده ولی مثلا میگه یه مقدار وزنت بیشتر بشه،برو دکتر تغذیه و من که گفتم شاید برم کلید کرده شدید،میگه پس چرا گفتی میرم،بهش میگم گفتم شاید نگفتم حتما که

یا مثلا من اصلا هل خونه تمیز کردن نیستم هیچ وقت این کارو نکردم هر دو هفته کسی میاد برای نظافت گفتم ما ازدواج کنیم هم بگم من خونه تمیز نمیکنم خانم فلانی بازم میادها،برگشته میگه واااای چه فکرایی میکنی آدم کسی رو دوست داشته باشه هر کاری براش میکنه

میگم چه ربطی داره من هیچ وقت تمیزکاری خونه نکردم همیشه همین بودم خونه تو هم نمیکنم چه ربط به دوست داشتن داره

یا مثلا من کم آشپزی میکنم آشپزیم هم سالمه چرب و سرخ کردنی و شور نیست ایشون چندبار تا الان همش کنایه میزنه به من که چرا آشپزی نمیکنی و از این دست حرفا

به نظر خودم این چیزا مشکل ساز میشه

از بعضی نظر ها هم تفاوت هامون زیاده

مثلا من تک فرزند تو خانواده ای که مالی خوب بودیم این آقا ۷ تا بچه مالی هم ضعیف بودن

به نظر شما این آدم رو رد کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرع ردش کن این نمیتونه ناز تورو جم کنه خیلی لوسی اسی اییی😖

ایییی تو کل وجودت بی شعور

بله لوسم خیلی هم عالیه

امکانات و شرایطش رو دارم لوس میکنم خودم رو

تو هم می تونستی از من بیشتر لوس میشدی

گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده