2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ‌کدوم واقعا

یا ببرش مدرسه‌ای که بچه رو رشد بده

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

بی شک غیر دولتیدولتی نزار که برسه دبیرستان میفهمی چه افتضاحی بوده

اینجا 

تعصب عجیبی رو دولتی دارن افراد

همه هم مدارس دولتیشون عالی بوده

نمیدونم چجوریه

ک از کل اطرافیانم ک همشون اموزش پرورش کار میکنن یا مدیرن یا معاون یا معلم

یکیشون بچشونو توی مدرسه ایی ک هستن 

ثبت نام نمیکنن😂

میبرن غیر انتفاعی

یکیش مادر خودم

ک حاضر نشد اونزمان بذاره دولتی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اینجا تعصب عجیبی رو دولتی دارن افرادهمه هم مدارس دولتیشون عالی بودهنمیدونم چجوریهک از کل اطرافیانم ک ...

توانایی مالیشو ندارن نمیتونن برای بقیه خوب بخوان😬

کاربری مال ۲ نفره🦥
دولتی بسیار شلوغ هر کلاس چهل نفر

بچه های من دولتی خوندن هر کلاس بیشتر از۲۷نفر تا حالا نبوده با اینکه قم هستیم تو مدرسه افغانی هم دو یا سه نفر بودن نه زیاد معلم ها هم خوب بودن رفتار خوبی با بچه ها داشتن

توانایی مالیشو ندارن نمیتونن برای بقیه خوب بخوان😬

متاسفانه 

یسری خوششون میاد بقیه رو هم بندازن توی هچل.....

مدرسه یه نوعشه

من حتی در مورد زایمان هم اینجا همینو دیدم

نمیدونم بعضیا چشونه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

غیردولتی قطعا

و تو یک مکان بافرهنگ 

چون واقعا دولتی همه جور آدمی توش پیدا میشه مخصوصا مدارس پسرونه افتضااااح

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻