2777
2789

سلام شبتون بخیر،

همونطور که تاپیک های قبلیم گفتم..

من به یک باره وسط یه شرایط دشوار قرار گرفتم

مادرم فوت شده من بچه اولشم..

یه فرزند دیگه ام جز من داره..

من تصمیم دارم هم درس بخونم هم به کارای خونه رسیدگی کنم..

بنظرتون چطور میتونم تو تایمی که برای کارای خونه میذارم صرفه جویی کنم و اکثرش رو بذارم روی درسو کنکورم..

سوال اولم راجب اشپزیه اگه من یه روز در هفته مثلا پنجشنبه ها کلی اشپزی کنم برای هر روز در هفته یه غذا درست کنم و فریز کنم اون غذا مونده حساب میشه..؟

در رابطه با کارای خونه بنظرتون اگه همون روز پنجشنبه باشه کارای تمیز کاری،کم کاریه..؟

اگه تجربه ای دارین ممنون میشم بگین،چون نمیخوام قبول کنم که همه تایمتون پای تمیز کاری و پخت و پز میره..💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشم خدا بیامرزه ایشالا غم اخرت باشه نور به قبرشون بباره🖤

نه عزیزم مونده حساب نمیشه 

خب روزی ۲ ساعت وقت نمیتونی بذاری غذا درست کنی؟ 

بله یک. روز در هفته برای تمیز کاری کافیه جارو و گرد گیری و وایتکس دستشویی و حموم اینا 

کاربری دست دو نفره ✋️ 

الهی دورت بگردم مهربون 

برای تمیزکای هفته ای یکبار که خیلی هم خوبه 

فقط موقع غذا خوردن وخوراکی دستمال پهن کن که زمین نریزه 

مثلا یک درمیون هم میتونی غذا بپزی زیاد باربذاری که بتونید دو روز بخورید

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

سلام عزیزم 

بنظرم یک روز رو بزار برای تمیزکاری از داداش یا ابجیت هم کمک بگیر همیشه و بابات 

تقسیم وظایف کنین و درحد خودت هرکاری لازمه بکن 

غذاهم نیاز ب فریزنیست کم کم دستت تند میشه و راه میوفته 

برای کنکورم همچی کنکور نیست ب خودت وقت عزاداری بده و خودتو اذیت نکن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

سلام عزیزم. خدا مادرت رو رجمت کنه. منم تو شرایط تو بودم مادرم یهو فوت شد و من و داداش کپچیکم بودیم و دانشگاهم میرفتم. متاسفانه ذره ای همکاری نداشتن.. اره دخی هفته ای ۱بار تمیزمارژ. برنج سفیدم زیاد بزار و خورشت رو زیاد درست کن تا فریز کنی چیزی نمیشه. از کوچیکترم بخواه که همکاری کنه و کارهای شخصیشو خودش انجام بده بازی نباشه روی دوشت ـتقسیم کار کن ــظرف شستن یا اون. پختن با خودت. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

حموم دستشویی هم ماهی یکبار فعلا خوبه دیگه 

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
عزیزم دعا کن برام..اشفته ام خیلی..🤍

اگه پدر میتونه کمکت کنه خیلی خویه میشه به خواهر یا برادر کوچیکت هم بهضی وقتا کار بگو شما نباید نقش مادر رو ایفا کنید صرفا فرزند بزرگ هستید نه مادر بقیه هم باید کمک کنن 

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟

سلام عزیزکم

چه خوبه که خدا تو رو آفریده ، پناه و آرامش خانواده بشی

الهی تو کارات و درس و زندگی موفق باشی نازنینم

اشکال نداره بسته بندی کن فریز کن وقتی سرت شلوغه  ، تمییزی هم برنامه بنویس

مثلا

شنبه جارو

یکشنبه تمییز کردن گاز

دوشنبه مرتب کردن کمد

سه شنبه شستن لباس 

واسه مادر صلوات میفرستم ❤

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸