2777
2789
عنوان

احتمالا یه دعوای مفصل تو راهه بیاید کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 25 پست
حق داره همسرتهمین کارا رو میکنید بچه ها لوس و بی تربیت بار اومدنعمو حکم پدر داره همون‌طور که خاله حک ...

بله ، حتی به مادر پدر خودمم تذکر دادم و از یه جایی به بعد دیدم فایده نداره رفت و آمدمو کم کردم ،کی گفته عمو حق داره وقتی مادر پدر زنده و سالمن تو تربیت بچه شون دخالت کنه؟؟ مگه ما از گل نازک تر به بچه ش میگیم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا سر دوتاشون داد میزنه

نخیییرر

مستقیممم اسم بچه منو میگه و داد میزنه 

خدا شاهده به خاطر این اخلاقش خونه شون نمی‌رم 

شاید اونجا یه درصد حق داشته باشه دعوا کنه 

ولی خونه مامان باباش بود ، یعنی نمیدونه مامان باباش یه نوه دیگه هم دارن؟

با سر و صدا مشکل داره نیاد خونه مادرش

والا چی بگم خودت باید همسرتو بشناسی من باشم میگم هیچ‌کس پدر و مادر بچه نیست و حق نداره بچه رو دعوا ک ...

همین والا 

بخدا این عموش شاید بچه رو بعد از دو هفته تو این ساعت دیده

من که دائم باهاش تو خونه م و مرتب جیغ جیغاشو تحمل میکنم یه بار نشده داد بزنم سرش 

همین والا بخدا این عموش شاید بچه رو بعد از دو هفته تو این ساعت دیدهمن که دائم باهاش تو خونه م و مرتب ...

من بودم همون موقع میگفتم فلانی من خودم تا حالا سر بچم داد نزدم و خوشم نمیاد کسی سر بچم داد بزنه