2777
2789

دخترا من همیشه سعی میکنم وقتهایی که برادرشوهرم نیست ، برم خونه مادر شوهرم

چون چند بار تا حالا شده که از اخلاق گندش رو نمایی کرده و پسر ۱۵ ماهه منو دعوا کرده 

امشب من خونه مادر شوهرم بودم ، آخر شب که دیگه تقریباً داشتم میرفتم خونه یهو اومد ، 

شوهرمم قرار بود دنبالم دستش بند بود دیر تر اومد ، ۵ دقیقه بعد از اومدنش پسرم و پسر اون سر یه اسباب بازی دعواشون شد ،پسر من جیغ کشید 

بردارشوهرمم صداشو انداخت سرش سر بچه من داد کشید  در حالی که بچه خودشم ماشاالله همیشه خدا بلند گو قورت داده 

منم دیگه صبرم تموم شد بلند به شوهرم گفتم پاشو بریم دیگه

یه خدافظی سرد هم با همشون کردم و اومدم بیرون 

حالا شوهرم تو ماشین داره میگه عمو برا من حکم پدر داره و اگه تو گوششم زد تو نباید هیچی میگفتی و امشب مامان بابای من حرص خوردن از دست تو ...

دیگه نزدیک خونه بودیم من هیچی نگفتم ،فقط موقع پیاده شدن گفتم حالا چرا اینقدر اصرار داری بچه ت تو سری خور بار بیاد ، من نمی‌ذارم کسی بچمو دعوا کنم ، الحمدالله وقتایی هم رفتم خونه مادرت که برادرت نبوده ، امشب هم از دستم در رفت ، دیگه از این بعد خونه مادرت باشم و اونا بیان همون لحظه پامیشم میام بیرون ، من یه عنوان مادر بچم دوس ندارم کسی دعواش کنه 

برگشت گفت منم به عنوان پدر بچه دیگه نمی‌ذارم بری خونه مامان بزرگا (این یه قضیه ای داره که چند بار گفته خوشم نمیاد جلو بچه فلان حرفا رو میزنن)

بعدم رفت مغازه ، حدود نیم ساعت دیگه میاد ، 

بچه ها لطفا بهم بگید چی کار کنم که قانع بشه در صلح و صفا ، تو این جور موارد یکم بی منطقه

خواهشاً اگه قراره بگی چه مادر پدر بی عرضه ای ، لطفا از تاپیک برو بیرون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمم اینجا پنبه سر ببر وقتی امد سریع برو تو اتاق بچت بشین با ناز با بچت حرف بزن بازی کن بخوابونشو بزار صدادتو بشنوه بگو قربونتت برم که حتی پدرتم پشتت نیست اینو حالا اروم بگو بعد بچه خوابید هیچی نگو برو تو گوشی حق داری کسی به بچت چیزی نگا دوسش داری خب بگیر بخواب کنار پسرت 

سلام گل 

اینکه میگین احتمالا دعوا تو راهه ...  اول اینکه اگر میشه قبل از اومدنش بخوابید که فعلا بحثی نشه  ،هرچند آقایون مثل ما نیستن الان مشغول شده حواسش پرت شده

دوما اون لحظه که عصبی میشه سکوت کنین بعدا وقتی سرحاله گپ بزنید ‌ جملاتتون رو هم با خودتون چک کنین که توش کنایه نباشه ، مثلا از دید روانشتاسای کودک بگید ..ـ

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

حق داری

بچه ۱۵ ماهه مگه دعوا کردن داره

بچه همینه گریه میکنه جیغ میزنه دعوا میکنه

تا هفت سال پادشاهی میکنه برادر شوهرت که عاقله باید درک کنه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

چه پدر بی منطقی حالا بیچاره پدر شوهر من از ترس شوهرم نمیتونه به بچم بگه بالای چشمت ابرو اولین بار می ...

پدر شوهرم مادر شوهرم از گل نازک تر به بچه م نمیگن، این .... نمیدونم به کی رفته 

آره خودش دفاع نمیکنه ، برا اینکه مادرش حرص نخوره نمی‌ذاره منم هیچی بگم ، انگار نه انگار منم حرص میخورم 

تا کی صبر کنم و اعتراض خودمو نشون ندم؟

حق داره همسرتهمین کارا رو میکنید بچه ها لوس و بی تربیت بار اومدنعمو حکم پدر داره همون‌طور که خاله حک ...

اون اگه راست میگه بچه خودشم دعوا کنه همون لحظه نه اینکه فقط بچه بردارشو دعوا‌ کنه 

حق داره همسرتهمین کارا رو میکنید بچه ها لوس و بی تربیت بار اومدنعمو حکم پدر داره همون‌طور که خاله حک ...

بله ، حتی به مادر پدر خودمم تذکر دادم و از یه جایی به بعد دیدم فایده نداره رفت و آمدمو کم کردم ،کی گفته عمو حق داره وقتی مادر پدر زنده و سالمن تو تربیت بچه شون دخالت کنه؟؟ مگه ما از گل نازک تر به بچه ش میگیم؟

پدر شوهرم مادر شوهرم از گل نازک تر به بچه م نمیگن، این .... نمیدونم به کی رفته آره خودش دفاع نمیکنه ...

والا چی بگم خودت باید همسرتو بشناسی 

من باشم میگم هیچ‌کس پدر و مادر بچه نیست و حق نداره بچه رو دعوا کنه با صدای بلند 

والا منو همسرم تا الان که بچمون ۱۱ سالشه شاید انگشت شمار بلند باهاش حرف زدیم اونم به تعداد انگشتان یه دست بعد فکر کن کس دیگه با بچم بد صحبت کنه