2777
2789
عنوان

بنظرتون میشه هم خونه داری کرد هم درس خوند

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 27 پست
عزیزم اخه من اونچه تو ذهنم هست برای اینده برام ایجاب میکنه دولتی در بیام وگرنه دانشگاه ازاد هم مدرکش ...

نمیدونم چی در ذهن شما هست

و ایا با واقعیت میگنجه یا ن

شخصا من برای ارشد وقتی شرکت کردم

دانشگاه دولتیی وجود نداشت ک پاشم برم !!!

ظرفیت ها همه ۲ نفر ۱ نفر 

یا کلا پذیرش نداشتن!!

رشتم بالینی هست

روانشناسی

تحصیلات توی ایران بی سر صدا پولی شد و هی پولی تر میشه

ظرفیت دولتی کم

و ظرفیت ازاد اضافه میشه

برای دکتری

ک باید نذر بدم

یه دانشگاه ازاد منو قبول کنه !!

کل استان البرز و تهران 

۲ جا بیشتر نداره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

غم خیلی بزرگی تو دلمه..حس میکنم این شرایط عین زنجیر بهم وصل شده.💔

درک میکنم سخته

خودمم بخاطر یه حادثه ای که برای مادرم اتفاق افتاد دوسال خونه داری میکردم و پرستار مادرمم بودم

شاغل بودم و اصلا وقتی برای خودم نمیموند

اما گذشت و سخت هم نگذشت 

فقط باید طبق برنامه پیش بری

از خونوادت بخوای که درک کنن و توی کارها کمک حالت باشن

اگه بشه هفته ای یک مرتبه نظافت چی بیاد خونه‌ رو تمیز کنه 

دانشگاه آزاد هم واقعا خوبه 

دردسر کنکور رو نداره

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میخوای هم درس بخونی هم خونه داری کنی، باید وقتتو درست مدیریت کنی. هر کار خونه یه تایم می‌گیره، ولی میشه با برنامه‌ریزی و تقسیم‌بندی درست، هم درس خوند و هم کارای خونه رو انجام داد. مثلا برای آشپزی و تمیزکاری یه تایم مشخص بذار، مثلا دو ساعت در روز، و باقی تایم رو اختصاص بده به درس. شاید با کمی کمک از اعضای خونه هم بتونی کارا رو تقسیم کنی که فشار کم‌تر بشه. در مورد دانشگاه، اگه میتونی دانشگاه خوبی بری، برو. مهم‌ترین چیز اینه که خودت رو برای آینده‌ت آماده کنی، نه اینکه توی خونه بمونی و از کارای خونه خسته بشی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

اول اینکه تسلیت میگم خدا مادرتو بیامرزه، واقعا غم بزرگیه، خدا بهت صبر و توان مضاعف بده

بعد اینکه باید برنامه ریزی کنی

من امسال بعد از مدتها دوری از درس امتحان دادم، کنکور اردیبهشت و همه نهاییا تا الان راضی بودم، اما بگم از شرایطم، دوتا بچه دارم، همه کارهای خونه و رسیدگی به بچه ها و همسر و کنارش شاغل هم هستم، سال سختی بود برام، کل سال هر روز چهار صبح بیدار شدم، اما داره تموم میشه و من ان شاالله دارم به هدفم میرسم، البته واقعا همه فکراتو بکن بسته به هدفت، باید زحمت زیادی بکشی، من فقط دارو تهران میخوام

با اطمینان میتونم بگم این یک سال سخت‌ترین سال عمرم رو تجربه کردم، مخصوصا اینکه یکی عزیزترینهام رو وسطش هم از دست دادم، الان هم تایم امتحانه، گاهی من شبی سه ساعت بیشتر نمیخوابم، باید ببینی چقدر هدفت برات مهمه و چقدر حاضری براش تلاش کنی

با اطمینان میتونم بگم این یک سال سخت‌ترین سال عمرم رو تجربه کردم، مخصوصا اینکه یکی عزیزترینهام رو وس ...

چطوری درسا رو فهمیدی خودت تنهایی خوندی یا معلم خصوصی گرفتی من واقعا فیزیکو نمیفهمم 

من یه تایم مدرسه میرفتم یه تایم هم بايد با پسرم که درسش ضعیف کار می‌کردم غذا و کارا خونه هم بود  دانشگاه ارشد هم خوندم 

کار نشد نداره 

موقع استراحتم اختصاص به کارا خونه می کردم بقيه روز درس میخوندم 

شاد شادم
اول اینکه تسلیت میگم خدا مادرتو بیامرزه، واقعا غم بزرگیه، خدا بهت صبر و توان مضاعف بدهبعد اینکه باید ...

انشاالله موفق باشی عزیزم،

ممنونم از حرفات،

واقعا وجود خانم هایی چون شما بهم انگیز و امید میده،

خدا حفظتون کنه.🤍