سلام بچه ها من چند سال پیش که کنکور دادم رتبه م دو رقمی شد تو رشته انسانی یه خانواده محدود داشتم همه مشاورها بهم گفتن وکالت بخون اما مادرم گفت وکالت سخته کسی پشتت نیست همون معلم شو منم اونموقع حرفشو گوش کردم خودم هم پافشاری نکردم چون منو ترسوندن سخته ممکنه بیان ازت انتقام بگیرن الان من دبیرم رشته ادبیات فوق لیسانس هم شرکت کردم رتبه م خوب شد دوباره میخوام ادامه تحصیل بدم الان میبینم چه اشتباهی کردم خواهرشوهرم وکیله شما نمیدونید چقدر پول درمیاره بهش حسادت نمیکنم اما میگم من که انقدر جسور بودم و سر زبون دارم چرا وکیل نشدم همه سرزنشم میکنن و میگن چرا معلم شدی من بچه ها رو خیلی دوست دارم و همیشه میرم پیششون روحیم شاد میشه اما ته دلم خیلی پشیمونم 🥲
ولی اون موقع مثلا پرونده های قتل جنگ دعوا ارث میرات هنه اینا رو میخوندی و داعون میشدی
یه کدی هست به اسم ⁷⁶⁰⁰ میگن این کد رو زمانی که خلبان نمیتونه حرف بزنه به برج مراقبت میگه که من دیگه نمیتونم خودت مراقبم باش وقتی توعم نمیتونی هیچ حرفی بزنی و بغض داری به خدا بگو ⁷⁶⁰⁰ اون دیگه خودش همه جوره مراقبته🥺🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلا یچیز عادیه. بعد از لیسانس، همه مون تازه به فکر میفتیم که اصلا چرا این رشته رو خوندم؟ کار درستی کردم؟ اگه فلان رشته رو میخوندم چی؟ اصلا با خودم چیکار کردم؟؟! و... عادیه. احتمالا اگر الان وکیل بودی، باز میگفتی چرا فلان نشدم