2777
2789
عنوان

از وقتی زندگی عروس عمه شوهرم رو دیدم دیگه ناشکری نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8418 بازدید | 103 پست
عزیزم یه بار دیگه بخون تاپیک گفتم من ناشکرم اما آدم باید واسه خودش ارزش قائل باشه

خداروشکر که خوشبختی ولی حتما اون بنده خدا شرایط خوبی تو خانواده نداشته که با این وضعیت ناچار شده ازدواج کنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طفلک خانواده خوبی نداره دیگهخرج حنابندون که با عروسه

اطراف ما حنابندون هم با داماد اما جهیزیه کامل با عروس 

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

زمانی که هیچ اتفاقی نیفتاده بود خواهر شوهرش زنگ همه میزد حتی زنگ مامان من میزد و درد و دل میکرد که ا ...

تاپیک منو بخون درمورد مادرشوهرم گفت حامله ای 

ببین چقد فرقه بین خانواده ما و شما

خیلی مسخرس هنوزم کسی تو عقد حامله بشه بد بدونین

قبل اینگه بگی جنوبم خودم اولش فهنیدم از اونجاک گفتی نما زده خونه رو برام فقط جنوبیااینکارو میکنن و حنابندون وسخت گیریام برای بندرعباس هست اینجیزا شمام حسم میگه اهل بندری

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اینقدر نگو چرا و چطور به این شرایط راضی شده و خودتو دست بالا ندون ...آدم از فردای خودش خبر نداره ..واقعا از خدا نترسیدی اینقدر شرایطشو قضاوت کردی و خودتو اینقدرررر بالاتر دونستی ...مغرور نشو به خود ...لاجرم هر کس که بالاتر نشست استخوانش سخت تر خواهد شکست...!

تاپیک منو بخون درمورد مادرشوهرم گفت حامله ای ببین چقد فرقه بین خانواده ما و شماخیلی مسخرس هنوزم کسی ...

عزیزم دیگه مقصر من نیستم شهرمون اینجوریه و آدماش وگرنه مامان من وقتی شنید کلی براش خوشحال شد گفت به خوشی بزرگش کنه

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

عزیزم ۲۰ سالمه هنوز عروسی نگرفتم که

زمانه تو رو بالا برده واون پایین اونوقت اومدی میگی چون من برا خودم ارزش قائلم شدم این .اون خانوادش بو من خانوادم خوب اون فلان من بهمان .کاش یکمم شعور داشتی

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

یه سوال؟

مگه حنابندون با خانواده پسره که میگی حنابندونم تالار باید بگیرن؟

تا بوده و من دیدم دورو اطرافم مراسم حنابندون با خانواده دختره ،مثلا خانواده من سال ۹۰برام بهترین تالارو گرفتن برای مراسم حنابندون 

هیچکس بدش نمیاد اینایی که شما داری رو داشته باشه،هیچکسم دلش نمیخواد تو عقد باردار بشه ولی خب ممکنه برای هرکسی ناخواسته پیش بیاد.

همین که بخاطر حرف چهارتا خاله زنک و عروسی و این داستانا بچه شو ننداخته و مادرانه به دنیاش آورده و الان تو بغلشه خودش یک دنیا ارزش داره و دل شیر میخواد از هرکسی عرضه شو نداره

پس دمش گرم بهتره قضاوتش نکنیم.

رزق این لحظه ات ۵ تا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)🤍♥️