2777
2789
عنوان

از وقتی زندگی عروس عمه شوهرم رو دیدم دیگه ناشکری نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8418 بازدید | 103 پست
بچهابخدا ۲۰سالگی خیلی دخترا بچن برای ازدواج وانتظارنداشته باشید از استارتراخه تجربه خودم الان ۲۶ ک ر ...

وا مگه من چی گفتم که انتظار نداشته باشند😂😂مگه کفر گفتم عزیزم فقط دلم سوخت واسش

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

چی بگم خدا کنه یه روزی بیاد از منم جلو بزنه خوشبخت ترین باشه من دلم واقعاً براش میسوزه اما خب می‌تون ...

عزیز دلم به نظرم دست خودش نبوده کی این شرایط رو واقعا دوست داره؟،،؟

اون واقعا خودش خواسته که بچه داشته باشه با توجه به شرایطش؟درضمن من بهش افتخار میکنم که با وجود اون همه سختی پای بچه اش موند و خدای نکرده اونو سقط نکرد!!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلت نسوزه عزیز جان خدای اونم بزرگه خدا ازهمه دلسوز تر و مهربانتر

ممنون عزیزم خدا عاقبت منو هم بخیر کنه دل خوشی از روزگار ندارم هرچند بهم بهترین هارو بده باز این دنیا جای غمه فقط خدا کنه غمم بزرگ نباشه 

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

وا مگه من چی گفتم که انتظار نداشته باشند😂😂مگه کفر گفتم عزیزم فقط دلم سوخت واسش

نه عزیز جان منظوری نداشتن ایشون هم شما هم کفر نگفتی منظور این تو سن کم آدم طرز فکرش کمی خام 

وگرنه حرف بدی نزدن 

نمی‌دونم آخر شبی این چه سمیییی بود من خوندم ...واقعا بعضیا چطور از خدا ابا نمیکنن اینقدر شرایط طرف را زیر سوال میبرند واقعا اعصابم خورد شد ...کسی که خانواده خوب و همسر خوبی نصیبش نشده چه ارتباطی با ارزش قایل شدن برا خودش داره ...

نمی‌دونم آخر شبی این چه سمیییی بود من خوندم ...واقعا بعضیا چطور از خدا ابا نمیکنن اینقدر شرایط طرف ر ...

عزیزم بحث تموم شد منم یه همه توضیح دادم

ممنون عزیزم خدا عاقبت منو هم بخیر کنه دل خوشی از روزگار ندارم هرچند بهم بهترین هارو بده باز این دنیا ...

هممون یه غمی داریم تو این دنیا 

دعای من برای همه این تنتون سالم باش ،غم بیماری از هرچیزی بدتره

هممون یه غمی داریم تو این دنیا دعای من برای همه این تنتون سالم باش ،غم بیماری از هرچیزی بدتره

ممنونم عزیزم انشالله خدا عاقبت شما هم بخیر کنه 💚💚

عزیزم معلوم نیست روزگار واسه من چه خوابی دیده منم میترسم از سرنوشت بخدا خیلی هم میترسم ☹️همین امروز ...

خب چرا وقتی میدونی کارت ببخشیدا بچه گانه است بخاطر یک چیزای الکی بحث راه میندازی یکم هم یا طرف مقابل راه بیای و کنار بیای چی میشه؟

بخدا که آدما از زندگی هیچی نمی‌خوان مگه اینکه یک زندگی سالم و شاد داشته باشن !!!

مگر اینکه شما شادی رو ارزش قائل شدن برای خودت رو توی پول و خوشبختی خودتو تو چشم بقیه جا کردن بدونی این یه مسئله دیگه اس؟

من بخاطر آرامش خودت هم که شده میگم بهتره خوشبختیت رو برای کسی جار نزنی!

خب چرا وقتی میدونی کارت ببخشیدا بچه گانه است بخاطر یک چیزای الکی بحث راه میندازی یکم هم یا طرف مقابل ...

کاش تو تهران دنیا میومدم که اصلأ عروسی برام مهم نبود اما بخدا تو شهر کوچیکم دلم میخواد از همه اونایی که تالار گرفتن بهتر باشم دلم نمونه حسرت نخورم دست خودم نیست😔

فقط اومدم بگم خداش بزرگه.  وبرم.   ازدرد بقیه خوشحال نشید و خودتونو خوشبخت نبینید. بهت پیشنهاد میکنم یکبار سینمایی بی پولی روببین. انشاالله. خوشبخت باشی

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

خب چرا وقتی میدونی کارت ببخشیدا بچه گانه است بخاطر یک چیزای الکی بحث راه میندازی یکم هم یا طرف مقابل ...

من فکر میکنم ایشون متوجه اشتباهشون شده

بله واقعا جارزدن خوشبختی اشتباه شاید این وسط ی دل شکسته شد و زندگیت خراب شد

فقط اومدم بگم خداش بزرگه. وبرم. ازدرد بقیه خوشحال نشید و خودتونو خوشبخت نبینید. بهت پیشنهاد میکنم ...

عزیزم نه خوشحالم نه خودمو خوشبخت میدونم این دنیا همش غمه منم تا الان غم داشتم از حالا به بعدم معلوم نیست روزگار واسم چی در نظر گرفته 

کاش تو تهران دنیا میومدم که اصلأ عروسی برام مهم نبود اما بخدا تو شهر کوچیکم دلم میخواد از همه اونایی ...

ربطی به جا و مکان نداره 

من شهرستان زندگی میکنم ،۸ سال پیش عروسی کردم ولی همون موقع هم نه حنابندون گرفتم نه عروسی آنچنانی