2777
2789
عنوان

از وقتی زندگی عروس عمه شوهرم رو دیدم دیگه ناشکری نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8418 بازدید | 103 پست
اینقدر نگو چرا و چطور به این شرایط راضی شده و خودتو دست بالا ندون ...آدم از فردای خودش خبر نداره ..و ...

عزیزم معلوم نیست روزگار واسه من چه خوابی دیده منم میترسم از سرنوشت بخدا خیلی هم میترسم ☹️همین امروز دوباره سر موضوع تالار با نامزدم بحثمون شد 

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

یعنی چی نما زده مگه همه جا نما نمیزنن؟

چراولی جنوبیا ب خونه زیبا و شیک پیگ میگن نما زده نماکاری شده 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به اندازه خودم آره اما خب منم یه سری مشکلات دارم شبا با قرص ملاتونین خوابم میبره

چقدر طولانی تو عقد میمونید 

چجوری خونه هاتون چهار تا سالن داره 

من تا حالا هر چی خونه دیدم یک سالن داره 

یکیم بیاد به تو بگه خداروشکر بیست سالمه و خانوادم شوهرم ندادن و ارزشمو میدونم برای خودم ارزش قایلم ز ...

منم همینو میگم منظورم همین بود دقیقا انشالله بهترین ها سر راهش قرار بگیره اونم مثل خواهر کوچیکترم

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

چقدر طولانی تو عقد میمونید چجوری خونه هاتون چهار تا سالن داره من تا حالا هر چی خونه دیدم یک سالن دار ...

منم اولین باره اینوشنیدم مگه مهمون چندتا سالن میتونه همزمان بره بشینه ،😁🫣😂

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

چقدر طولانی تو عقد میمونید چجوری خونه هاتون چهار تا سالن داره من تا حالا هر چی خونه دیدم یک سالن دار ...

چهار تا اتاق نه سالن

شهر ما کلا رسم عقد هست اما خب دو ماه دیگه عروسیمه

منم اولین باره اینوشنیدم مگه مهمون چندتا سالن میتونه همزمان بره بشینه ،😁🫣😂

اتاق😂😂

ببین کار ندارم الان به هیچی

نه مثل بقبه میگم کارت زشته اومدی مقایسه کردی نه قضاوت میکنم 

یچیزی بهت میگم  نصیحت که نه چیزی که تجربه شده و دیدم 

هیچ وقت هیچ وقت نگو فلانی چرا ال کرده بل کرده یا نگو من جاش بودم ال میکردم یا قضاوت نکن کاراشو 

دنیا یجوری یوقتی خدایی نکرده میبینی خودتم دچار همون اشتباهاتی شدی که یروزی درمورد یکی میگفتی چرا اینجور کرد مگه فلان بود 

زمانه تو رو بالا برده واون پایین اونوقت اومدی میگی چون من برا خودم ارزش قائلم شدم این .اون خانوادش ب ...

دقیقا اون دختر بخاطر شرایط خانوادش یا هرچیزی مجبور شده...

هر دختری رویای یه زندگی خوب و خانواده خوب رو داره 

حالا چون این یه شوهر با یکم وضع مالی بهتری داره 😓طفلی اونو قضاوت کرد.. مثلا این چون شوهرش یکم پول داره خیلی برا خودش ارزش قائل شده 

بچهابخدا ۲۰سالگی خیلی دخترا بچن برای ازدواج وانتظارنداشته باشید از استارتراخه تجربه خودم الان ۲۶ ک رسیدم بازم یادم میادچقدر بچه بودم خجالت میکشم اگ یروز دخخرداربشم زیر ۲۵ شوهرش نمیدم

همه ی آدمها یه دلخوشی برای خودشون دارن و زندگی میکنن ونیازی به دلسوزی اطرافیان ندارن

❤️جالب بود و البته که همینطوره هرکسی یه دلخوشی داره

زمانی که هیچ اتفاقی نیفتاده بود خواهر شوهرش زنگ همه میزد حتی زنگ مامان من میزد و درد و دل میکرد که ا ...

سقط کرده یا الان بچه داره،از خونه باباش نیورده که،نمیتونه بعد این همه سال ممانعتم کنه از رابطه،مس زررررر زده خواهرشوهره