2777
2789
عنوان

خانواده ای که سلام نمیدن چین واقعا

380 بازدید | 40 پست

بچه ها ما همسایه روبه رویممون دوتا دختر و یه پسر داره خب ولی باباشون سلام میونه ولی بقیه اشون نه! حسودیه یا بی شعوری ! اینم بگم فوق العاده نظرتنگ هستن و خسیس.‌‌...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

همسایه چیه که فکرتو درگیرش کردی

والا من نمیدونم روبرویی چند نفرن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه چیه که فکرتو درگیرش کردیوالا من نمیدونم روبرویی چند نفرن

آخه تو چشات نگاه میکنن و جواب نمیدن منم دیگه سلام بهشون نمیکنم...

ولی اینم بگم بابام میگه پسره و مامانشون و دختراش سلام میکنن فقط به من و مامانم و خواهرم سلام نمیکنن من که میگم حسادته...

عین خانواده شوهر من

من هیچوقت نمیتونم همچین کسایی رو تحمل کنم...

الان هم رفتم آشغالا رو بزارم دختر بزرگش و کوچیکش اومدن اصلا سلام نکردن...

آخه تو چشات نگاه میکنن و جواب نمیدن منم دیگه سلام بهشون نمیکنم...ولی اینم بگم بابام میگه پسره و ماما ...

نگاشون نکن کلا

نمیدونم اخه رابطتون در چه حده که بخوان بشناسن و حسادت کنن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

حسودن حسودددددددددیدیشون سرتو بکن تو گوشی انگار ندیدیشون

راست میگی دقیقا مامانشون و بقیه اشون که اصلا بلد نیستن احترام بزارن...

نگاشون نکن کلانمیدونم اخه رابطتون در چه حده که بخوان بشناسن و حسادت کنن

رابطه زیادی نداریم ولی خب کلا به همه کار های ما حسادت میکنننن...

نمیخوان هفتاد تا ثواب کنن😂

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄