2777
2789

خیلی میخوام با عقل یکسری و انجام بدم یعنی همه کارهام رو 

نه از روی احساس زودگذر ممنون

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرچی میخوای تلاش کن ارادتو بزار قوی ترشی و بعد از نماز هات همین دعارو از خدا بخواه تو اجتماع بیشتر باشین همین ♥️

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

متولد 70؟

کتاب زیاد بخون

پادکست گوش بده

با مردم معاشرت کن

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
کتاب های فلسفی یا روانشناسی، جامعه شناسی زیاد بخون

کتاب فلسفی سراغ ندارم میشه کتاب معرفی کنین 

البته خود قرآن هم خوبه

سعی کن موقع تصمیم گیری هایی ک میدونی با عقل جور در نمیاد اما دلت ب شدت میخواد ، پا رو دلت بزاری

اولش شاید برات سخت باشه و شاید ی خوشی (خوشی زودگذر)و از دست بدی

ولی بعدش آرامش داری 

تلاش کنی میشه دوستان اشاره کردن مطالعه واقعا عالیه . و از هرجا شروع کنی دیر نیست 💕

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

متولد 70؟کتاب زیاد بخونپادکست گوش بدهبا مردم معاشرت کن

بله 

کتاب زیاد میخونم همون بازم میخونم چشم انشاالله

معاشرت هم زیاد دارم

قبل از شروع هر کار و تصمیمی خوب جوانب و عواقب اون کار وتصمیم رو در نظر بگیر و خوب بهش فکر کن  و با افراد باتجربه مشورت کن، بعد عمل کن .

کمتر حرف بزن وبیشتر عمل کن 

به قول‌هایی که میدی عمل کن