2777
2789

بدترین یه پسر خوشگلللل بیکااارررر 

بهرینا زیاد بود ولی من خودم از نظرم اونیکه قاضی بود همه چیش عالی بود خانواده مالی تیپ قیافه 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم چون چیزهای که میخواستم داشت ولی مثلاً بگی از لحاظ مالی یکی بود نمایشگاه ماشین داشتند خانوادگی یا مثلاً اکسم واقعاً همو یه زمانی خیلی می‌خواستیم ولی خب گفتم دیگه اونی که شرایط کلی همش خوب بود همسرم

چرا اون نملینده رو رد کردی

از طرز زندگیشون خوشم نمیومد باباش دوتا زن داشت بعدشم اگه وصلتمون سر میگرفت میدونستم صغیر و کبیر میریزن سرم که برامون کار جور کن 

خود نماینده دوست بابامه خیلی اصرار میکرد با خانومش ۲بار اومدن خونمون ولی خب قسمت نشد 

بدتر خواستگارم فامیل سمجمون بود

دیگه سر جریان اون بهترین خواستگارم که دوست بودیم الان همسرمه اومد جلو😁

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40