2777
2789
عنوان

رفتیم عروسی بختیاریا برگاااام

2019 بازدید | 66 پست

چقدر عروسیاشون قشنگه اول که اون همه آدم رو دیدم هنگ کردم که چطور میتونن مدیریت کنن حیاط تالار پر از مرد و زن بود که دور هم حلقه بزرگ زده بودن و با دستمال و هماهنگ میرقصیدن لباس های رنگی رنگی دستمال‌های قشنگ همه چهره ها چه زن چه مرد قشنگ بودن از دیدنشون سیر نمیشدی به سختی رفتم تو تلار چون بچه داشتم سختم بود تو حیاط تو هم دیجی مرد داشتن واسه خانما موزیک میزد و بیرونم ساز بختیاری میزدن همش دلم بیرون بود از این حجم از هماهنگی و قشنگی سیر نمیشدم 

قسمت شامم جالب بود الان میگم 

احتمالا خیلیاتون تجربه کردین ولی من اولین بارم بود ذوقمو کور نکنید لطفا 😂😂😂😂

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم😍😂 آره عروسی لر و بختیاری هرچی شلوغ تر باشه بیشتر خوش میگذره مخصوصا که همه لباس بپوشن خیلی قشنگ میشه ، عروسی کوردا هم همینطوره 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

درسته عزیزم

لرها و بختیاری ها با لباس محلی و آداب و رسوم محلی و تعداد دعوتی بالا مراسم میگیرن.

غذا هم اصولا چلوگوشته

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بختیاری ها طلا زیاد میدن

بعضی از لر های مناطق خاص دست با طلاهاشون خوبه و بیشتر از انتظار میدن

یبار عروسیشون رفتم عروس یه چمدون طلا جمع کرد

البته دوره ارزونی بود الان فک نکنم زیاد اینکارا کنن😁

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

کلا ما لرا عروسیامون خیلی قشنگه

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕