2777
2789

سلام به همگی...

واقعا چرا؟ همسرم برام وقتی نمیزاره.. خواهرم برام وقتی نداره همش از من توقع دارن ...

شهر غریبم..دور از خانواده زندگی میکنم‌..با خواهرم شهر غریبم...خواهرم به خونم رفت و آمد نمیکنه میگه من وقت ندارم ..اما تو حتما بیا!  دوست داره برم میدونم ..اما چرا نمیاد چرا نمیرم حتی یه زنگ نمیزنه کجایی چرا نمیای...من زیاد نمیرم هفته ای یکبار...

شوهرمم هیچ وقت وقت نداره برام..کل هفته خونه باشم نمیگه بریم بیرون یا حوصله ات سرمیره..اما یه روز پسرم خونه میمونه همش میگه این بچه امروز بیرون نرفت...

مادرش خونه تنها باشه با دوتا پسراش ..میره پیش مادرش که مادرش دلش نگیره...

خیلی ناراحتم‌.حسودی نمیکنم..از اینکه کسی حالمو نمیپرسه دلخورم

از اینکه چرا بعضی وقتا هیچ وقت دیده نمیشی ...بغضم گرفته...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوریم ، میدونی دلیل اینه که ما وقت زیادی برای دیگران گزاشتیم ، باید هدف داشته باشی وقتت پر باشه  ، اولویتت خودت باشی نه دیگران ، حتی اگه شاغل نباشی برو باشگاه ، کلاس هنری و...

منم اینجوریم ، میدونی دلیل اینه که ما وقت زیادی برای دیگران گزاشتیم ، باید هدف داشته باشی وقتت پر باشه  ، اولویتت خودت باشی نه دیگران ، حتی اگه شاغل نباشی برو باشگاه ، کلاس هنری و...

منم شهر غریبم یه مدت همینجوری فاز افسرده برداشته بودم می‌گفتم چرا من هیچ دوستی ندارم  چرا من انقدر تنهام؟! چرا همه با من قطع ارتباط کردن؟

اما  وقتی توجهم رفت روی خودم و روی رشد خودم انگار همه چی درست شد... الان انقدر سرم شلوغه که وقت ندارم به این چیزا فکر کنم...

اما شاید بشه گفت اگر حالت افسرده برداری همه ازت دور میشن ولی اگر شاد باشی و بدون اینکه نیازی داشته باشی به بقیه حال خوب بدی ذوق کنی تحسینشون کنی اون ها هم جذبت میشن