2777
2789
عنوان

راه چاقی با این وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 39 پست
من قدم ۱۵۸ وزنم ۵۸ همه بم میگن لاغری دیروز خودمو دوستام نشسته بودیم گفتم وزن کم کردم دو کیلو شدم ۵۶ ...

وای خدایا خوشبحال اینایی که پرن میرم بازار هم پر سبنه باسن میگم خوشبحالشون

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
من خودم به بدبختی لاغر شدم یک قاشق اضافه بخورم دوباره بر میگردم وزن قلبم

رازت چیه؟

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من تمر هندی بخورم خوبه یعنی؟بنطرت گین اپ تو بارداری میشه؟

تو بارداری فقط باید تحت نظر پزشک باشی

چون ممکنه یچی برای بارداری مجاز باشه اما شما شرایطتت فرق بکنه

من خودم تمر هندی استفاده کردم

نیتمم چاقی نبود اصلا، ولی دیدم عه شد چقدر خوب

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

لیدی میل بگیر برا باردارهاست

تاثیر داره بنطرت چه طمعیش خوبه

والا نمیدونم نه نخور

اول از دکترم سوال میپرسم

گین اپ داروخانه چه شکلیه عزیزم ؟

چی؟

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄