tak_dickt مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 1100 عنوان نی نی یار ❌ 70 بازدید | 9 پست مگه من چی گفتم که تاپیکم تعطیل کردید؟ مگه حرف بدی زدم؟ معنی یه اسمبیو گفتم، دروغم نگفتم، توهینم نکردم کسیم تو تاپیک نه دعواش شد نه خبری شد چقد مسخره..... (تاپیک معنی اسم فاطمه) 1404/03/18 | 21:18 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
behnamb1988 عضویت: 1404/02/31 تعداد پست: 1257 من اومدم بنویسم یک مرد تو فامیل داریم اسمش ذوالفقاره خیلی با اسمش حال میکنه اطرافیانم همینطور مدام اسمشو میارن از این اسم ضایع تر وجود نداره که اسم صاحب شمشیر رو ول کنی اسم شمشیر بذاری روی بچت الانم 68 سالشهکه دیدم یکی از نی نی یارها با موشک کروز تاپیک شما رو منهدم کرد در یک اقدام سلحشورانه
zahra1379hhhhhh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 4616 دیگه داره حالم از این سایت کوفتی به هم میخوره 👑❤️🔥با افتخار دِتِ لَکِم❤️🔥👑
tak_dickt مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 1100 مذهبیا واست گزارش زدن وا به اونا چه اینکه من چه اسمی دوست دارم یا ندارم به اونا ربط داره؟ خوبه والا
tak_dickt مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 1100 من اومدم بنویسم یک مرد تو فامیل داریم اسمش ذوالفقاره خیلی با اسمش حال میکنه اطرافیانم همینطور مدام ا ... خوب اون شخص اسمشو دوست داره من دوست ندارم تا وقتی یه چیزیو دوست داشته باشی واست مهم نیست بقیه چی فکر میکنم ولی من مشکلم اینجاست خودم از این اسم خوشم نمیاد قانون عزیز ایرانم تو اسم ادمم دخالت میکنه نمیزاره اسمی مذهبی رو تغییر بدی
behnamb1988 عضویت: 1404/02/31 تعداد پست: 1257 خوب اون شخص اسمشو دوست داره من دوست ندارم تا وقتی یه چیزیو دوست داشته باشی واست مهم نیست بقیه چی فکر ... خودت تغییر بده هرکس صدات زد فاطمه جواب نده اونقدر جواب نده تا عادت بکنن اسمی که دوست داری رو صدا کنن
tak_dickt مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 1100 خودت تغییر بده هرکس صدات زد فاطمه جواب نده اونقدر جواب نده تا عادت بکنن اسمی که دوست داری رو صدا کنن تا بخوام این کارو بکنم ۲-۳ سال زمان میخواد و در هر صورت اسمم تو شناسنامه فاطمس نمیشه کاریش کرد کاش اسممو مامان بابام انتخاب میکردن زورم نمیگرفت اسممو بابای بابابزرگ انتخاب کرد اونا هم چون سنش زیاد بود دیگه نه نگفتن وگرنه میخواستن اسممو بزارن روژین
behnamb1988 عضویت: 1404/02/31 تعداد پست: 1257 تا بخوام این کارو بکنم ۲-۳ سال زمان میخواد و در هر صورت اسمم تو شناسنامه فاطمس نمیشه کاریش کرد کاش ا ... الانم همون روژین باشزیاد طول نمیکشه نهایت 3 ماه بعد همگی عادت میکنن چون اسم جدیدت میفته سر زبونا اما اسم مذهبی رو ثبت احوال به هیچ عنوان تغییر نمیده یعنی اگر اسمت کوروش کبیر باشه بری بگی میخوام بذارم علی برات درجا عوض میکنن ولی اگر علی باشی بگی میخوام بذارم کوروش میگن نمیشه
tak_dickt مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 1100 الانم همون روژین باشزیاد طول نمیکشه نهایت 3 ماه بعد همگی عادت میکنن چون اسم جدیدت میفته سر زبونا اما ... واقعا قوانینشون مسخرس