2777
2789
عنوان

می خوام گیاه خوار بشم

537 بازدید | 69 پست

خیلی حس بدی دارم از اینکه گوشت حیوونایی که با رنج و سختی درد کشته میشن رو بخورم تازه جوجه های نر هم توی تولید به بدترین شکل کشته میشن چون سودی براشون ندارن من کلا از بچگی گوشت خیلی کم می خورم درسته نیاز بدنه اما از راه دیگه هم میشه تامین کرد

تازگی خیلی مصرف گوشتم کم شده و می خوام کلا قطع کنم اینجا گفتم شاید اثری داشته باشه روی بقیه

خب ما هم حیوونارو میخوریم تا اونا گیاهارو نخورن تا گیاه‌خواران اذیت نشن❤️

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی جدی دندون ادما مناسب گیاهه تا گوشت6

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ولی می دونی اگه تا چهل روز گوشت نخوری امکان داره مریض بشی

گیاهخوارا با گیاه های مختلف، جای گوشت و برای بدنشون پر میکنن

خب ما هم حیوونارو میخوریم تا اونا گیاهارو نخورن تا گیاه‌خواران اذیت نشن❤️

گیاه که مثل حیوان درد نمی‌کشه اثن قابل قیاس نیست با هم گیاه رو اکثرا انسان ها میکارن اما حیوانات خودشون تولید مثل میکنن گناه دارن 

گیاه که مثل حیوان درد نمی‌کشه اثن قابل قیاس نیست با هم گیاه رو اکثرا انسان ها میکارن اما حیوانات خود ...

چ بگم والا

ولی جدی دندون ادما مناسب گیاهه تا گوشت6

بله

اصلا انسانی نیست خوردن گوشت و تحمیل درد و رنج به حییون زبون بسته فقط به خاطر اینکه یه وقت انسان ها دچار کمبود ویتامین نشن خب اون ویتامین تو گیاه مثل تره یا کلم بروکلی هست 

بلهاصلا انسانی نیست خوردن گوشت و تحمیل درد و رنج به حییون زبون بسته فقط به خاطر اینکه یه وقت انسان ه ...

راست میگی 

ولی کباب خیلی خوشه 

ولی می دونی اگه تا چهل روز گوشت نخوری امکان داره مریض بشی

نه نمیشم بشمم حداقل وجدانم راحته من تحقیق کردم میشه جای گوشت ویتامین های لازم رو از طریق گیاه و میوه های مختلف تامین کرد 

نه نمیشم بشمم حداقل وجدانم راحته من تحقیق کردم میشه جای گوشت ویتامین های لازم رو از طریق گیاه و میوه ...

اصلا آمپول میزنی ویتامین رو تامین میکنی

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد