2777
2789

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا

من نفهمیدم..شماها میدونین منظورش چیه

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا کجاش ترسناکه اونا فنجون قهوس بجای مردمک چشم 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من از تبلیغ دورتو بدم میاد ... اقاهه میگه نظر تو مهم نیست نظر عمه خانوم مهمه .. چندشم میشه ازین تبلیغ😧😤😤

من ماهی ام اما به سرم شور نهنگ است  این برکه بیحوصله اندازه من نیست....
من از تبلیغ دورتو بدم میاد ... اقاهه میگه نظر تو مهم نیست نظر عمه خانوم مهمه .. چندشم میشه ازین تبلی ...

دقیقا😂

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
من نفهمیدم..شماها میدونین منظورش چیه

قهوه بزنی چشات بازشه😁

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
😂😂😂😂😂😂😂 وای باید صاحبش به جای کافه داری میرفت طراح صحنه فیلمای ترسناک میشد 😂😂😂😂

طرحیشو منظورشونه...یعنی اون دو تا چشمارو منظوره😯