2777
2789
عنوان

شما فقط این ملعون و ببینین

326 بازدید | 52 پست

ایشون مدیر سایت م.ادران رفته بودم اونجا عضو بشم با دیدن این تاپیک جا خوردم 

چطور یه آدم میتونه پر از کینه و حسد باشه!!!

الهه عزیز الان دستش از دنیا کوتاهه یه سریا مثل ایشون خوب بلدن حاشیه پراکنی کنن

آقایون لطفاً آدم باشین و درخواست ندین 🙄❗

کاش بعضیا میتونستن گوه نخورن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

فقط تگش و بزار پوستش و بکنم

اینی که این متن و نوشته خودش صاحب صنعته دو شیفتم کار میکنه با....

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که داخل ماشین نبودیم اگه باور کنیم خیلی اشتباه کردیم فقط خدا میدونه چی شده

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

فقط تگش و بزار پوستش و بکنماینی که این متن و نوشته خودش صاحب صنعته دو شیفتم کار میکنه با خانواده اش

برو سایت ما.دران کاربر admin

همون مدیر سایت اینا رو بلغور کرده

آقایون لطفاً آدم باشین و درخواست ندین 🙄❗

برو سایت ما.دران کاربر adminهمون مدیر سایت اینا رو بلغور کرده

عه

بزار چک کنم 

اصلا ندیده بودم همچین سایتی

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

دیدن گند بدی بالا اوومده

سناریوهای جدید راه انداختن قاتلم ک خودش اینکاره بوده پشت سر مرده خوووب دروغ میگه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

آره دیگه

شما نمیدونین پسرا،یوسف پیغمبر شدن

پسره خوشگل خوشتیپ،پولدار،شغل کارخونه دار،دختره رفته بهش به زور تجاوز کنه،اینم برای حفظ عفتش کشتتش

😐😐😐

اون خدابیامرز دستش از دنیا کوتاست،هر کی هر گوه دلش میخواد میخوره دیگه،کنتور نمیندازه ک

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...