2777
2789
عنوان

شما فقط این ملعون و ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 52 پست
مرسی عزیزم یه تومار زیر تاپیک قبلش نوشتم حسابی از خجالتش در اومدماحتمالا معنی حرفایی که زدم و ۱۰ سال ...

قربونت‌عزیزدلم

آقایون لطفاً آدم باشین و درخواست ندین 🙄❗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتش کنه 

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

رفتی سای.ت م.ادران؟کامنتی ازت پیدا نکردم اونجا

بله رفتم تو سایت، کاربریم و اقا ثبت کردم

ایدیم ادمین مادر ج... (به انگلیسی با خط فاصله)

رفتم تاپیکش بسته بود

تو تاپیک قبلیش نظر دادم نوشتم نمیدونم حالا درست دارم کامنت میزارم یا نه اما منظورم با کاربری ادمینه و شرووووع کردم

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بله رفتم تو سایت، کاربریم و اقا ثبت کردمایدیم ادمین مادر ج... (به انگلیسی با خط فاصله)رفتم تاپیکش بس ...

خوبش کردی دستت درد نکنه

خوبش کردی دستت درد نکنه

پیدا شد؟

نکنه برا کس دیگه ای زدم؟

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

کامنتت و پاک کرده صاحب تاپیک باید خود ادمینو توش تگ‌میکردی@black_wiitch‍

ای وای نههه

اشکالی نداره خودم میرم تاپیک میزنم تگش میکنم

ای وای نهههاشکالی نداره خودم میرم تاپیک میزنم تگش میکنم

تاپیک کن ادمینشم تگ کن 

ادمین اونیه که پروفایلش یه مادر و فرزند اسم کاربریشمadmin

تاپیک کن ادمینشم تگ کن ادمین اونیه که پروفایلش یه مادر و فرزند اسم کاربریشمadmin

تاپیک گذاشتمممم

ایدی جدیدم 

@bokon_madar_admin

تگشم کردم