2777
2789
عنوان

🔴شما جای من بودین چیکار میکردین

204 بازدید | 35 پست

من امسال سومین کنکورم هست، کنکور اولم ۴۰۲ بود

🔴بچه ها من سال سومم هست ، ۴۰۲ یی بودم

درسم قبلا خوب تیزهوشان بودم ولی کرونا اومد نابود شدم

سال اول شدم ۲۲ هزار منطقه سه، پارسال ۱۱ هزار

امسالم نهایت ۸ هزار بشم

اصلا درس نخوندم این سه سال فقط از عید به بعد خوندم

افسردگی شدید دارم، خانوادمم به شدت درگیر کنکورن، فشار خیلی زیادی بهم میارن

خانواده میگن برو پیراپزشکی بخون در کنارش زبان بخونم میفرستیمت اونور پزشکی روسیه

از طرفی الان ۲۰ و خوردی سالمه دیگه داره سنم میره بالا

نظر شما چیه؟ بمونم واسه چهارمین بار اونم با این وضع امتحانا و کنکور؟ 

از کلاس دهم تو خونه ام واقعا روحم فرسوده شده انرژی و نای درس ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر جور شده امسال برو دانشگاه قالشو بکن

رشته مورد علاقت داشنکاه ازاد برو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
میخواستم پزشکی بخونمبرم بعد در کنار دانشگاه زبان بخونم برم روسیه؟

ول کن پزشکی رو عمرت داره تلف میشه

آره زبان بخون برو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی