2777
2789
عنوان

🔴شما جای من بودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 35 پست
واقعا کشش خوندن درسای دبیرستان رو ندارم حالم بهم میخوره ازشون

ولی بایه آدم کاربلد باتجربه باید مشورت کنی نمیشه اینجورمسائل اینجا پرسید

میجنگم میدونم سخته ولی تا پیروز نشم دست نمیکشم

ینی باز پشت بمونم؟

نه فکرکنم تا 10هزارپزشکی.میارن برو مشورت کن و حتما برو دانشگاه و لذت ببر مهم نباشه چیزای دیگ 

منم 4سال کنکوردادم و اخرشم دانشگاه نرفتم و پشیمونم 

تو ک شرایطش رو داری برو 

سن مگ چشه؟خوبه بابا حالا اونای از بدو کنکور رفتن دانشگاه چی شدن؟ مهم اینه خودت چی بخای و لذت ببری و بسازی حتی شده 40سالت 

بقول یکنفر ی پزشک بشی توی 60 سالگی بهتراز ی ارزو به دل 60 ساله هست

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برم بنظرت یا بمونم؟ خودم میدونم اگه بمونم باز این سه سال تکرار میشه و درس نمیخونم

روسیه رفتن ربطی به زبان خوندن نداره ها ، اونا اونجا خودشون موظفن برات یه ترم زبان اموزش بدن بعد میری درسای پایه ، فقط پول و دیپلم تجربی میخواد همین ، اگه داری برو‌ حتما ، اینجا بمونی اذیت میشی 

روسیه رفتن ربطی به زبان خوندن نداره ها ، اونا اونجا خودشون موظفن برات یه ترم زبان اموزش بدن بعد میری ...

جدی؟ فک کنم باید اینجا زبان روسی بخونی بعد اگه آزمون قبول شی میتونی بری

اگه اینجوری باشه که تا قبل عید میرم

ینی تو میگی پیرا بخونم بعدش مهاجرت کنم؟؟؟

اگر مهاجرت دوست داری انجام بده 

اگر دوست نداری هر رشته ای ک مد نظرته بخون وهرکارخاستی بکن 

حرفم اینه ب خودت اهمیت بده و نظرخودتو جلو ببر و زندگی کن 

اگر مهاجرت دوست داری انجام بده اگر دوست نداری هر رشته ای ک مد نظرته بخون وهرکارخاستی بکن حرفم اینه ب ...

مرسی.خودم که علاقه صد درصدم پزشکیه ولی با توجه به شناختی که از خودم دارم میدونم عرضه یه سال دیگه خوندن ندارم

جدی؟ فک کنم باید اینجا زبان روسی بخونی بعد اگه آزمون قبول شی میتونی بریاگه اینجوری باشه که تا قبل عی ...

نه چند تا از فامیلای ما همینجوری رفتن مسکو عزیزم ، باز شما بپرس از چند تا موسسه شاید شرایطاشون فرق میکنه 

مرسی.خودم که علاقه صد درصدم پزشکیه ولی با توجه به شناختی که از خودم دارم میدونم عرضه یه سال دیگه خون ...

جدا از عرضه ادم خسته میشه و دلمرده میشه و دلش جوونی کردن میخواد و همون افسردگیه ک گفتی 

پس رها کن و لذت ببر و زندگی کن و جوونی کن 

و اینکه میدونی هزینه اش چقده؟

از هزینه‌ش خبر ندارم ، فقط میدونم که پسر خالم دندون خوند شش سالی طول کشید تا تموم کرد برگشت ایران ، پول هر ترمش هیچ فرقی با همون سال اول نکرد ، بعنی اینجوری که همون ترم اول هر شهریه ای داده بود ترم اخرم همون بود ، مثل دانشگاه ازاد ایران نیست 

و اینکه تقریبا چند ماه ، زیاد طول نکشید رفتنش ، خانومشم که اونجا باهاش اشنا شد اونم پزشکی عمومی میخونه ، الان دو ساله انلاین میخونه و فقط سالی دوبار میره امتحان میده برمیگرده