2777
2789

من میخواستم ازمایش هرمونیم‌نشون ماما بدم‌گفت ماما هستم بعد آیدی ایتامو گرفت بحث برد سر این که نازایی داری یا نه من میخوام به ده نفر‌کمک‌کنم رایگان بعد بحث برد رو رابطه که مطمئن شه مثلاااا ما درست اقدام میکنیم

بعد گفت ورزش بهت میدم فیلم بده مطمّن شم درست انجام میدی حالم داره بهم میخوره فهمیدم مرده

پشیمونم 

😐😐😐😐

@niniyar‍ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@بهار2124‍ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

وای باورم نمیشه چقدر عوضی شدن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پری من دیگه میترسم با کسی حرف بزنم فک کنم یه سیبیل کلفت پشت گوشیه

اره والا بایدم ترسید🤕

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا من فقط از خدا یه بچه میخوام به هر کسی رو میزنم چنگ‌میزنم راهنمایی میگیرم اینا بد تر حالمو بد کر ...

الهی ک ب زودی خدا یه نی نی خوشگل و سالم بهت بده عزیردلمو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40