2777
2789
عنوان

میدونم پول خیلی مهمه خیلیییی ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع ازدواج پدرش ی خونه میگیره به ناممونخرید فروش گوشی و تو به شرکت کار می‌کنه تا موقعی که بخواییم ا ...

گزینه خوبیه رد نکن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

از چه نظر بهتر؟ اگه بهتر بودن و به دلت نشسته بودن که اصلا اینو ردش میکردیتحقیق کن حسابی بشناسش بب ...

خانوادش از سرشناسای شهرمون هستن با اصالت و خانواده دار هس

از نظر مالی منظورمه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
خودت چند سالته

20

نمیخواییم که ازدواج کنیم الان حالا بع 26-27

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
نه عزیزم می‌دونی چرا خیلی مهمه عرضه داشته باشه پسرهاگه خونه و ماشین رو زدن به نامش میتونی روی خونه و ...

اره خونه رو میزنن به نامش ولی ماشینو تا چند سال تلاش میکنیم خودمون بگیریم قبل ازدواج 

اوووه ٧ سال ديگه؟ خيلي نامزدي طولاني ميشه خيره انشالله

نامزد نیستیم هنوز رلیم:)

خب پس اگه درآمد داره دوسش داری خوبه عزیزم خوشبخت شین

ممنون عزیزم:)