2777
2789
عنوان

بنظر شما نذری سهم نیازمندان بشه بهتره یا معمولی ها❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 34 پست
من گلسر با نمد درست میکنم خودمون تو کوچه هیئت زدیم میرم میدم به بچه ها شی بعدش از همشون کمک میگیرم ش ...

چقدر حس خوبی گرفتم 

منم نذر دارم انشاالله بچم که سالمو سلامت بدنیا امد گوشت و برنج و روغن و ماکارونی میگیریم بسته بندی کنم انشالله نذرمو ادا کنم🥹

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا اونایی که به نون شب محتاجن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

به نظرم به نیازمندا و ایتام بدید

کسایی که واقعا ندارن،درغیر این صورت میشه سوغاتی و هدیه به اهل فامیل

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

نیاز مندا اما اگه به فامیل هم ندی ازت گله می‌کنه

خب فامیل از کجا میفهمه؟!

میتونن نگن بهشون

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

سلام،وقتی یکی نذری می‌ده با نیت خاصی بهتره هر قشری رو در نظر بگیره.

برای مثال نذری محرم، خب امام حسین نذریش فقط برای فقرا نیس که

ممکنه یکی وضع مالیش خیلی خوب باشه ولی دلش بخواد یه غذای نذری از امام حسین بخوره.

اینطور تفکرات به مرور آسیب می‌زنه به جامعه.

یه تعداد نیازمند رو بهتره در نظر بگیرن و نذری بدن بهشون

بقیه‌اش رو همینطوری بین بقیه مردم عادی پخش کنن.

خیلی اوقات نذری برای پر کردن چشم فامیل هست که بخاطر اون گوشت نمک گیر شن و مثلا بچه یا خونه و چیزی که بخاطرش گوسفند نذر کردن چشم نخوره 

من به اینم معتقدم

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

من ترجیح میدم مواد غذایی خام بدم . غذا نپزم مثلا یکی دو بار بسته رب و برنج و ماکارانی و مرغ عدس و چای و اینجور چیزا دادیم . دو سه بار فقط مرغ قبل مدرسه مداد دفتر و کتاب

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

به نظرم گوشت قربانی یا سفره‌‌ی اطعامی که فقیر و غنی مثل هم و در کنار هم ازش بهره‌مند بشن، با آموزه‌های اخلاقی دینمون منطبق‌تر و زیباتره و اون حالت ترحم آزاردهنده برای افراد تنگدست بلندطبع درش نیست و رعایت عزت نفس افراد بیشتر درش لحاظ شده.

اگر کسی نیازمند کمک اضطراری هم هست که بر هر مسلمانی که اطلاع پیدا کنه واجبه به فکر باشه و ربطی به یک وعده غذا یا یک قطعه گوشت قربانی نداره!

@parzhak‍ 

خیلی خیلی ببخشید تگتون کردم منتهی یه سوالی برام پیش اومده، شما معمولا هر جا منو میبینید و ریپلای میکنید با یه لحن تند و طلبکارانه کلامتون رو ادا میکنید!چرا؟!

خصومتی اگر هست بفرمایید🤔

و اینکه اگر من پاسخ شما رو متناسب با لحنتون نمیدم،به حرمت صاحب عکس پروفایلتون هست! وگرنه بشدت تند تر از شما (فلفلی خالص🙂) بلدم که بنویسم و حال گیری کنم🩷

@parzhak‍ خیلی خیلی ببخشید تگتون کردم منتهی یه سوالی برام پیش اومده، شما معمولا هر جا منو میبینید و ...

من اصلا نگاه به کاربریا نمیکنم،

نه میشناسمتون نه یادم میاد شمارو،

پروفایلم که خودِ سردار نیستم که،من نسبت به ایشون ارادت دارم،

ولی یه شخص دیگه هستم

شما هم هرجور راحتی ریپلای کن،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اخی ایشالااااااااا بسلامتی بغل بگیری 🥺

مرسی گلم😍

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️